2021-ben felújított hangulatos nappali+2 szobás családi ház várja új tulajdonosát!

Address
Hungary, Vas, 9825 Oszkó
Building
AltípusCsaládiConstraction typeTégla
Technical data
HeatingEgyébKomfort típusDupla komfort
WaterVanGasTelken
ElectricityVanSewerageVan
General
ParkingGarázsOrientationnyugat
Rooms
Number of bedrooms3
Description

2021-ben felújított hangulatos nappali+2 szobás családi ház várja új tulajdonosát!

Az ingatlan Zalaegerszegtől 22km-re, Szombathelytől 35km-re, míg Vasvártól 6km-re található Oszkó településen található. A község Vas megye déli részén, egy különleges mikróklimájú, lankás dombok által határolt medencében helyezkedik el. A lakosság száma jelenleg 652 fő. A község önálló Polgármesteri Hivatallal és Olaszfával közösen fenntartott Körjegyzőséggel rendelkezik. Óvoda és Művelődési Ház működik a faluban.

A tágas, kellemes átmoszférájú tégla építésű családi ház közel 100m2-es nappali + 2 szobával és 3 fürdőszobával + 30m2-es fedett terasszal rendelkezik, mely kívűl belül megújult.

Új tetőt, Bramac cserepeket, 10cm kőzetgyapot külső szigetelést, 20cm-es szigetelés az álmennyezetben, 3 rétegű hőszigetelt fa ablakokat, tömör fa belső ajtókat, új hideg-meleg burkolatokat, új szanitereket és alumínium redőnyőket (távírányítóval működik) kapott. A praktikus és modern konyhabútor BOSCH beépített háztartási gépekkel van felszerelve (beépített mikróhullámú sütő, indukciós főzőlap, villanysütő, 12 terítékes mosógatógép, a főzőlapba épített páraelszívó). Gránit mosógató, fékes fiókok+led világítás.

Továbbá megtörtént a teljes közmű csere is. Központi fűtéssel (vegyestüzelésű kazán), az egész lakófelület padlófűtéssel ellátott illetve a gáz is bevezetésre került az ingatlanba, így Ön döntheti el, hogy melyik fűtési rendszert használja.

A terület 4289m2, 1/3 -a akácos, 2/3-a szántó, mely ki van adva bérbe. A ház teljes hosszában az udvar térkövezett, jelenleg pedig még további 80m2-es térkövezett terület került kialakításra. 2 db tágas garázs biztosítja a kényelmes parkolást, melyek elektromos Hörmann kapukat kaptak, mely kaputelefonról és mobiltelefonról is irányítható.

Megtekintésért hívjon bizalommal!

Az ingatlanban otthon! Myhome További információért hívjon és/ vagy írjon bizalommal! Berki Mónika +

Myhome Immo Kft. 8900 Zalaegerszeg Eötvös utca 4. "A jó ingatlanértékesítő nem ingatlant ad el, hanem otthont teremt." Myhome Ingatlaniroda

Sell — House
  • Plot area (m2):4289 ares
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:185812
  • Sell price
  • 157 596
    €/m2 37

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up