Sell, apartment, Budapest, IV. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1042 IV. kerület - Újpest
Building
Building-typeTéglaYear of construction2022 év
Technical data
State of the objectÚj építésű
General
ViewCourtyard viewOrientationdél
Rooms
Number of bedrooms4
Description

IV. kerület kedvelt részén, zöld, csendes környezetben és közlekedés szempontjából is jó helyen, új építésű társasházban kínálunk lakásokat 2023.12. havi átadással. A leendő lakások kitűnő minőségét a beruházó jó néhány utóbbi években átadott társasháza bizonyítja. Változatos alapterületű lakások épülnek, átgondolt tervezéssel, melyek kialakítása során a vevők igényeit is maximálisan figyelembe veszik, így mindenki az elképzeléseinek és álmainak megfelelő otthonba költözhet! Tárolók és teremgarázs helyek opcionálisan vásárolhatóak, de nem kötelezőek!

Hívjon bizalommal, hiszen AZ ÖN OTTHONA A MI KÜLDETÉSÜNK! Projekt bemutatása

IV. kerület kedvelt részén, zöld, csendes környezetben és közlekedés szempontjából is jó helyen, új építésű társasházban kínálunk lakásokat 2024.03. havi átadással. A leendő lakások kitűnő minőségét a beruházó jó néhány utóbbi években átadott társasháza bizonyítja. Változatos alapterületű lakások épülnek, átgondolt tervezéssel, melyek kialakítása során a vevők igényeit is maximálisan figyelembe veszik, így mindenki az elképzeléseinek és álmainak megfelelő otthonba költözhet! Tárolók és teremgarázs helyeket a lakásvásárlóknak lehetősége van megvásárolni!

Hívjon bizalommal, hiszen AZ ÖN OTTHONA A MI KÜLDETÉSÜNK!

Sell — Apartment
  • Square:82 m2
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:21430
  • Sell price
  • 274 080
    €/m2 3 342

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Egyszerre több ingatlan adatai is láthatóak, az összehasonlítás funkcióval. Ezzel könnyebb lehet a választás, próbálja ki Ön is!
I don't want any more tips