Sell, apartment, Budapest, XII. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1126 XII. kerület Orbánhegy
Building
Building-typeTéglaYear of construction2021 év
Total number of floors3
Technical data
State of the objectÉpítés alattFloor1
Komfort típusÖsszkomfort
General
ViewLake viewParkingGarázs
Orientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms7
Description

NAPPALI + 6 HÁLÓSZOBÁS LUXUSLAKÁS ORBÁNHEGYEN!

A XII. kerület presztízsértékű, kiemelten frekventált részén, ORBÁNHEGYEN kínálom megvételre ezt a jelenleg végleges kialakítás előtt/alatt álló 191 m2 alapterületű, NAPPALI + 6 HÁLÓSZOBÁS, BELSŐ KÉTSZINTES LUXUSLAKÁST egy mindössze 3-4 lakásos társasház I. emeletén.

AZ ALAPRAJZON KÉK SZÍNNEL JELÖLT LAKÁS.

A társasház egy 1541 m2 alapterületű telken található, ahol 3 garázs és további 3 felszíni gépkocsibeálló áll az itt lakók rendelkezésére, melyek közül még szabadon választhatnak az ide költözők.

A lakás készültségi foka szerkezetkész, így maximálisan a vevő igénye szerint fejeződhet be a belső kialakítása - akár még az alaprajz is tetszés szerint variálható, választható fűtésrendszerrel, burkolatokkal, belső színekkel, stb.

Az ingatlan jellemző műszaki paraméterei (már elkészült kivitelezés): - 12-15 cm-es külső dryvit szigetelés - modern, minimál stílusú nyílászárók, rejtett tokos, távirányítóval működtetett redőnyrendszerrel - külső homlokzat teljes felújítása, színezése, modern, minimál stílusban.

Az ingatlan további jellemzői: - 3 irányba tájolt, így nagyméretű terei mindig naposak, - a lakáshoz saját KERTRÉSZ tartozik, - továbbá 2 terasz, - valamint 1 ERKÉLY is,

A hatalmas, belső kétszintes lakás jelenleg egybenyitott, de könnyen egy nagyobb és egy kisebb részre osztható - melyek JOGILAG IS KÜLÖN egységet képeznek, külön albetétként vannak nyilvántartva, ennek köszönhetően a kisebb, külön bejárattal rendelkező rész AKÁR IRODÁNAK, RENDELŐNEK, VAGY ÖNÁLLÓ LAKRÉSZÉNEK is kialakítható.

Az ingatlan kiváló otthona lehet: - gyermekes vagy többgyermekes családoknak, - esetleg éppen gyermeket tervező fiatal pároknak egyaránt, - továbbá mindazoknak, akik egy nyugodt, intim hangulatú otthont keresnek önmaguk és szeretteik számára.

FONTOS! Mivel a lakás nem csak tervrajzon létezik, azonnal megtekinthető, annak végső kialakítása is azonnal elkezdődhet. További engedély vagy más hatósági eljárás nem szükséges, a vevő saját ízlése szerint fejeződhet be a kivitelezés.

AZ INGATLAN KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ, ENNEK RÉSZLETEIRŐL EGYEDI AJÁNLAT KÉRHETŐ.

További részletekért és az ingatlan megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT!

Extrák: garázs,kerthasználat,panoráma,amerikai konyha,jó közlekedés,új nyílászárók,erkély

Sell — Apartment
  • Square:191 m2
  • Number of bedrooms:7
  • Listing ID:13733
  • Sell price
  • 655 355
    €/m2 3 431
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Regisztráljon oldalunkon, mint kereső és ezzel célzott a feltételeknek megfelelő ingatlanokról kaphat ajánlatokat.
I don't want any more tips