Sell, apartment, Budapest, XX. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1204 XX. kerület
Building
Building-typeTéglaYear of construction1995 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
General
ViewCourtyard viewOrientationdélnyugat
Rooms
Number of bedrooms4
Description

Eladóvá vált Pesterzsébet frekventált részén egy 172 nm-es, tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető ingatlan, mely egy 526 nm-es telken található, saját parkolóval.

Elhelyezkedéséből adódóan remek lehetőséget kínál mindazok számára akik nagyobb lakást szeretnének, önálló udvarral vagy tökéletes választás lehet befektetőknek jó elrendezése és a lokáció miatt. Kis átalakítással akár munkaerő szálláshelyek kialakítására, illetve AIRBNB felhasználásra, kiadásra is alkalmas lehet.

Az első emeleti, napfényes ingatlanrész a saját használatú belső udvaron keresztül közelíthető meg, ahol 6-7 gépjármű parkolása is megoldható. Korábban cégközpontként funkcionált, ahol is egy 50 m2-es irodába érkeztünk, illetve az előtéren továbbhaladva találunk egy további 17 nm-es helyiséget (irodát), egy 28 nm-es tárgyalót, valamint egy 19 nm-es helyiséget (raktárat), fürdőszobát, és egy külön WC-t is. Ha egy nagyobb lakásban gondolkodik, könnyedén átalakítható, és máris egy amerikai konyhás nappali plusz 4 szoba, 1 kamra és 2 fürdőszoba áll rendelkezésre.

A fűtése kondenzációs gázcirkó, mely egyben a melegvíz-szolgáltatást is nyújtja napkollektoros rendszer rásegítésével.

Kiváló tömegközlekedési megközelítéssel rendelkezik, közvetlen a bejáratnál található a busz és villamos megálló. (51,52, és a 2B villamos, 35, 151, és 948-as autóbusz)

Igény esetén hitelügyintézés és jogi kérdések esetén magas szakmai felkészültségű munkatársaink tudnak segítségükre lenni.

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, keressen a hirdetésben megadott telefonszámon.

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, keressen a hirdetésben megadott telefonszámon.

Sell — Apartment
  • Square:172 m2
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:6576
  • Sell price
  • 214 641
    €/m2 1 248

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
A pontosabb eladási ár meghatározásához használja az árstatisztika funkciót az adminisztrációs felületen.
I don't want any more tips