Sell, apartment, Pest, Szentendre

Address
Hungary, Pest, 2000 Szentendre
Building
Building-typeTéglaYear of construction1950 év
Technical data
State of the objectÁtlagosHeatingCirkó
General
ViewStreet viewOrientationészakkelet
Rooms
Number of bedrooms5
Description

*** 5 SZOBÁS, BELSŐ KÉT SZINTES LAKÁS, KÖZPONTI HELYEN SZENTENDRÉN, PÁRATLAN ELLÁTOTTSÁGGAL ÉS KÖZLEKEDÉSSEL ***

Szentendre Pannóniatelep városrészén, 16 lakásos, tégla építésű társasház 2. emeletén, belső két szintes, 5 szobás, nettó 111 nm-es lakás eladó, saját tárolóval.

A lakás az 1950-es években épült társasház második (legfelső) emeletén található, nettó 111, bruttó 130 nm-es, 5 teljes értékű szoba került kialakításra benne. Az alsó szinten egy tágas előtér, egy különálló konyha + egy nagy (10,3 nm) étkezőhelyiség, egy zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba, továbbá egy nappali és az innen megközelíthető szoba áll az új tulajdonos rendelkezésére. Ezen a szinten gáz konvektorok biztosítják a lakás fűtését, meleg nyári napokon ezzel szemben a nappaliban felszerelt klíma nyújt felfrissülést. Fa nyílászárói redőnnyel felszereltek, és a teljes villanyhálózat cseréje is megtörtént. A felső szintet az előtérből lehet megközelíteni lépcsőn keresztül, ahol három nagy méretű szoba, egy kádas fürdőszoba, egy különálló wc, továbbá az egyik hálóhoz tartozó gardrób helyiség található. Ezen a szinten gáz cirkó gondoskodik a fűtésről radiátorokkal. Itt minden szobában és a fürdőben is Velux tetőablakok kerültek beépítésre, ezenfelül mindhárom szoba klimatizált.

A lakás közös költsége 25.000 Ft, a víz, villany és gázfogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. A lakáshoz tartozik egy önálló, zárható, kb. 6 nm-es tároló a ház pincéjében.

Az ingatlan Szentendre kiemelten ellátott részén helyezkedik el, mely különösen vonzóvá teszi. A lakás közvetlen közelében elérhető több élelmiszer bolt (Coop, Lidl), Gyógyszertár, drogéria, HÉV és autóbusz végállomás, Kormányablak, Rendőrkapitányság, Óvodák, sportpálya, játszótér, emellett a Duna part is pár perc séta távolságra elérhető.

Olyan leendő új tulajdonost keresünk, aki értékeli a KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉST Szentendrén, a KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁT valamint a számos programlehetőséget, és mindezek előnyeit élvezni kívánja családjával.

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Extrák: erkély

Sell — Apartment
  • Square:111 m2
  • Number of bedrooms:5
  • Listing ID:28002
  • Sell price
  • 164 855
    €/m2 1 485

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up