Sell, apartment, Baranya, Pécs

Address
Hungary, Baranya, 7623 Pécs
Building
Building-typeTéglaYear of construction1950 év
Technical data
State of the objectÁtlagosHeatingKonvektor
General
ViewStreet viewOrientationnyugat
Rooms
Number of bedrooms3
Description

Pécs csendes családi házas övezetén, az Ispitalján 2 lakásos társasházban 84nm-es lakás Eladó. Jellemzői: - 3 tágas, polgári jellegű, parkettával burkolt szoba - Konyha, ebédlő - Külön fürdő, wc - Műanyag nyílászárok - Gázkonvektoros fűtés - Gáz bojler - Klíma - Részben szigetelt, tégla épület - Udvari tároló - Tetőtér beépítési lehetőség - Ingyenes parkolás az utcában Elhelyezkedésénél és elosztásánál fogva családok számára, de befektetésnek is ideális. A közelben buszmegálló, iskola, orvos, élelmiszerbolt, cukrászda is megtalálhatók. Az egyetemek is könnyen elérhetők, akár gyalog is.

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretnél, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tudd megtenni, ha eladni szeretnéd az ingatlanodat, megnézzük, hogy hátha érdemes meglévő hiteledet átváltani. Keress bizalommal, szakértők vagyunk!

Sell — Apartment
  • Square:84 m2
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:22080
  • Sell price
  • 122 012
    €/m2 1 453

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up