Sell, apartment, Somogy, Szántód

Address
Hungary, Somogy, 8622 Szántód
Building
Building-typeTéglaYear of construction2019 év
Technical data
State of the objectÚj építésűFloorFöldszint
HeatingGázkazán
General
ViewCourtyard viewOrientationészaknyugat
Rooms
Number of bedrooms4
Description

NE HAGYJA KI !!! SZÁNTÓDON LUXUS KIVITELEZÉSŰ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ APARTMANOK ELADÓK !!! A Balatonhoz közeli utcában , gyönyörű tóra néző panorámával . A lakáshoz tartozik egy 450 m2 -es kizárólagos használatú kert. Az ingatlanokhoz tartozik 1 db felszíni , zárt udvarban található nyitott gépkocsi beálló. Igény szerint további parkolók megvásárolhatóak , korlátozott számban. Az ingatlanok Szántód csendes, de az üdülő övezet központi részén találhatóak . 3-5 perc sétára a szántódi bevásárló központtól , ahol élelmiszer , vegyi árú , ruházati ,üzletek találhatóak egy gyógyszertárral kiegészülve. Kérem jöjjön el ! Nézze meg ! Garantáltan meg fogja szeretni ! Legyen Önnek is luxus apartmanja a Balaton partján ! További információkért hívjon bizalommal 0-24 órában !

Szántód Műszaki leírás: A hálószobákban laminált parketta, a lakás többi helyiségébe a Gobbetto Art Design által megálmodott és kivitelezett fugamentes, öntött műgyanta került. Az ingatlan meleg víz ellátását és fűtését, valamint mennyezeti hűtését a legkorszerűbb levegőszivattyús DAIKIN készülék biztosítja. A nyílászárók magas minőségű ablakok, melyek automata redőnnyel ellátottak. A konyhabútorba magas minőségű AEG gépek kerültek beépítésre: Elektromos kerámia főzőlap, sütő, páraelszívó, mosogatógép, fagyasztós hűtőszekrény, mosógép. A lakásban riasztórendszer előkészítése megtörtént. A társasház POROTHERM 30 N+F vázkerámia falazó elemekből készült. A lakások leendő tulajdonosai a felsorolt elemeket 2020. március 15. előtti szerződés kötés esetén választhatják: Falak színe, dekorációja, konnektorok, lámpatestek, belső ajtók, fürdőszoba burkolatok, hálószobai laminált burkolás.

Saját vízparttal / 400 négyzetméter privát stranddal.

Sell — Apartment
  • Square:102 m2
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:5092
  • Sell price
  • 478 550
    €/m2 4 692

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha kedvencekhez adja az adott hirdetést, bejelentkezés nélkül is láthatja legközelebb az így elmentett ingatlanokat.
I don't want any more tips