Sell, catering unit, Zala, Cserszegtomaj

Address
Hungary, Zala, 8372 Cserszegtomaj
Building
AltípusSzálloda, hotel, panzió
Rooms
Premises
 
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Szoba
Description

Eladó egy hévíz melletti, cserszegtomaji, 23 szobás hotel és étterem, amely 2 különálló épületben került kialakításra. A komplexum 7714 nm-es telekterületen fekszik.

Az étterem alatt egy wellness részleg üzemel, ahol egy fűtött, beltéri medence, jacuzzi és finn szauna található. A wellness részleg kis átalakítással tovább bővíthető.

Az étterem (a 2 gyönyörű panorámás teraszával együtt) kb. 100 fő befogadására alkalmas. A belső része 2019 év elején lett felújítva, modernizálva.

Az étterem felett 7 szobát terveztünk kialakítani, ahol a falazás már készen van. Ennek teljes elkészüléséhez minimális befektetésre van szükség.

A hotel szobái (23 db) és a recepció egy másik épületben vannak, amelyekből 17 db szoba 2018 novemberétől 2019 márciusáig teljeskörűen fel lett újítva (a fürdőszobák újra lettek burkolva, épített zuhanyzókat alakíttattunk ki, a vízcsövek ki lettek cserélve, a klímák csövezése is elkészült, a szobák le lettek parkettázva, új bútorok lettek vásárolva, lsd. képek).

A hotel épületében 2019. nyarán kialakítottunk egy teljesen új masszázs helyiséget, a Magyarországon egyedülálló Float Spa-nak (lebegőfürdőnek) is új helyet hoztunk létre, amelyek maximális csendet biztosítanak a vendégeknek.

Az egész komplexum egyébként rendkívül csendes (annak ellenére, hogy fő út mellett található).

Mindkét épület gázkazánnal van fűtve. A hotelhez tartozó étterem épülete fa-elgázosító kazánnal is működtethető.

A szálloda honlapja 2019. decemberében készült el, amely teljesen reszponzív és felhasználó barát. A honlapon saját foglalási motor működik 2020.januártól, ahol azonnali online foglalásokat fogadunk.

A 2 ingatlan kizárólag az azokat tulajdonló 2 cég üzletrészének megvásárlásával vehető meg. A vételár tartalmazza az étterem és a hotel teljes felszereltségét.

Akció: 1.850.000 €

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.

Sell — Catering unit
  • Plot area (m2):7714 ares
  • Listing ID:618
  • Sell price
  • 1 850 752
    €/m2 240
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up