Sell, commercial, Zala, Gutorfölde

Address
Hungary, Zala, 8951 Gutorfölde
Building
Year of construction1970 év
Description

Vállalkozók figyelem, itt a lehetőség!

GUTORFÖLDE településen kínálom megvételre ezt a 80 nm alapterületű, 627 nm sík területtel rendelkező kivett egyéb épület és udvar megnevezésű ingatlant! Jelenleg vendéglátó egységként üzemel, de igény esetén más tevékenységre is alkalmas lehet (bolt, rendelő, fodrászat stb…). Megközelíthetősége könnyen megoldható, frekventált, központi hely! Zalaegerszegtől 29 km-re , a Zalai-dombság területén Göcsejben található a község, melyhez hozzá tartozik Náprádfa és Rádiháza is! Az épület előtt fedett terasz, kerti kiülők, külső raktárhelyiség találhatók. A tágas belső terek könnyen alakíthatók. Cserépkályha biztosítja a meleget, teljes közművekkel ellátott. A villanyvezeték az üzlettérben egy éve át lett vezetékelve. Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes! Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Sell — Commercial
  • Square:80 m2
  • Listing ID:18657
  • Sell price
  • 24 818
    €/m2 310

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Egyszerre több ingatlan adatai is láthatóak, az összehasonlítás funkcióval. Ezzel könnyebb lehet a választás, próbálja ki Ön is!
I don't want any more tips