Sell, house, Budapest, XVI. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1164 XVI. kerület - Árpádföld
Building
Year of construction1999 év
Technical data
State of the objectHeatingGázkazán
GasVanSewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms6
Description

Árpádföldön az újépítésű villák és házak szomszédságában, széles betonútról megközelíthető négyzet alakú telken található ez a 20 éve megépített kiváló szigetelésű és elrendezésű, tágas terekkel büszkélkedő 3 szintes családiház. A füvesített kertben világos és fűszer ágyások illatoznak, és egy épített, csempézett medence büszkélkedik pihenővel. A parkolási lehetőség 4 autó számára biztosított (van 2 garázs és 2 kültéri beálló).

A szuterén szinten raktár, iroda, hűtőkamrák, két ipari konyha és élelmiszer előkészítők lettek kialakítva, de ide került a kazánház és a szauna is zuhanyzóval + wc-vel, és, hogy a munka utáni lazulás teljesebb legyen a szuterén alatt van egy borospice is.

A magasföldszinten az előtérbe lépve elénk tárul a kupolás nappali-étkező-konyha fedett teraszokkal körbe ölelve, ami nyáron plusz nappalinak minősül. A lépcsőház mellett található a vendégszoba fürdővel és wc-vel, majd innen tovább haladva eljutunk a ház privát szférájába, mely 2 halóból, gardróbszobából, fürdőszobából es egy háztartási helységből áll.

Az emeleten egy különálló lakás került kialakításra hatalmas, 40 m2-es szobával, fürdőszobával, wc-vel, gardróbbal, konyha-étkezővel és egy szabadon alakítható padlástér résszel.

Műszaki állapot: a jól működő gázkazán az energiatakarékosság végett korszerűsítésre szorul. A ház központi részében, a nappaliban lévő márvány kandalló azonban alkalmas a két felső helység befűtésére - a jelenlegi tulajdonos is így oldja meg a ház fűtését. A légkondicionáló hűtésre igen, de fűtésre nem alkalmas. A medence keringgető szivattyújának cseréje idén megtörtént, a fűtése pedig a kazánnal lehetséges. A ház gyönyörűen parkosított és 20 éves tuja fenyőkkel van körbe ültetve. A gondozott kert és fűszerkert fenntartására öntöző rendszer lett kiépítve.

A nappalik, közlekedők, fürdőszobák, az üzleti helység és teraszok járólappal lettek burkolva, a hálószobák pedig padlószőnyeggel. A burkolatok, a konyhabútor és annak berendezése teljesen rendben van, használható.

Megközelítés: autóval, busszal, hévvel (300-400 m-re van a buszmegálló, a hév 1,2 km-re).

Ajánlom két generációnak, nagy családnak tini gyerekkel, vagy olyan vállalkozónak, aki a cégét is itt szeretné elhelyezni. (Önálló cég központ irodái és raktárai kialakítására is van lehetőség.)

Rengeteg fantázia és lehetőség rejlik ebben a házban, melynek elrendezése teljesen megfelel a mai igényeknek. Egy kisebb esztétika felújítással boldog új tulajdonosa lehet.

A tulajdonos kedves, korrekt és rugalmas. Mivel a cég áttelepítése időigényes a szuterént szívesen visszabérelné a szükséges időre.

További információval kapcsolatban, és a megtekintési időpont egyeztetése céljából keressenek bizalommal!

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:600 m2
  • Plot area (m2):1067 ares
  • Number of bedrooms:6
  • Listing ID:25798
  • Sell price
  • 1 216 724
    €/m2 2 028

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Egyszerre több ingatlan adatai is láthatóak, az összehasonlítás funkcióval. Ezzel könnyebb lehet a választás, próbálja ki Ön is!
I don't want any more tips