Sell, house, Pest, Dunakeszi

Address
Hungary, Pest, 2120 Dunakeszi
Building
AltípusIkerházYear of construction2006 év
Technical data
State of the objectKiválóHeatingCirkó
GasVanSewerageVan
General
Orientationnyugat
Rooms
Number of bedrooms6
Description

Dunakeszi Duna-parthoz és a központhoz közeli, mégis csendes, forgalomtól mentes utcájában, 2 generációs (és akár 3 generációssá alakítható!), kitűnő állapotú, modern, stílusos, sok extrával felszerelt ikerház fél eladó.

A ház 380 m2-es telken áll, jelenleg 2 lakrészből áll, összesen bruttó 165 m2, 6 szobával, dupla komforttal és egy 17 m2-es fedett terasszal rendelkezik. Világos, kellemes, otthonos, élhető terei úgy kapcsolódnak, hogy akár egy harmadik generáció szeparált lakhatása is kialakítható, vagy egy egyszerű összenyitással egy nagy családi házzá (vissza)alakítható. A ház 2006-ban épült, 38-as Porotherm téglából, és 10 cm-es dryvit, szigetelést kapott, Bramac cseréppel fedett, hő és hangszigetelt nyílászárókkal, redőnyökkel és szúnyoghálóval felszerelt. Klimatizálás, riasztó és elektromos kandalló is van. A padlástérben egy 30 m2-es rész még szabadon alakítható. Téli teljes rezsiköltsége 46 000 Ft.

A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. Itt kapott helyet egy medence és van továbbá egy kerti tó, és egy fúrt kút is, valamint egy 6 és egy 12 m2-es tároló. Jelenleg 2 db autóbeállási lehetőség van, egy fedett és egy fedetlen. (A 2 generációssá alakításkor a garázsból lakrész lett, amit egy egyesítés után vissza lehet állítani.

Közlekedése, ellátottsága kiváló, tanintézmények, vásárlási lehetőségek és szolgáltatások, a Duna-part, buszmegálló percek alatt elérhető.

Az összes beépített bútor és egyéb berendezés a vételár részét képezi, a többi bútor megegyezés tárgya lehet.

Kérdéseivel keressen bizalommal akár hétvégén is! Időpont egyeztetés legalább az előző napon szükséges.

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:140 m2
  • Plot area (m2):380 ares
  • Number of bedrooms:6
  • Listing ID:20659
  • Sell price
  • 373 257
    €/m2 2 666

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up