Sell, house, Pest, Kistarcsa

Address
Hungary, Pest, 2143 Kistarcsa
Building
Year of construction1986 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms6
Description

Sok helyre van szüksége a vállalkozásához? Fitnesz terem vagy raktározás, vagy valami nagy helyigényű internet áruház? Vagy akár egy fodrászat- kozmetika kialakításán gondolkozik? Ebben az ingatlanban minderre lehetősége van.

- A 2 szintes pince több mint 200 négyzetméteren több helyiségben nagy belmagassággal áll rendelkezésre, külön fűtési és áramellátással - Maga a lakótér egy galériázott, egylégterű konyha- étkező-nappali és 3 hálószoba fürdővel, 150 négyzetméteren - A földszinten egy külön garzonlakás 35 négyzetméter. - A tetőtérben " Gyerekbirodalom" ami mint külön lakrész funkcionál - A család életének szerves része lehet az intim 36 nm-es terasz, melyre egy hatalmas diófa vet árnyékot. - Egyedi építészeti megoldások a család minden tagjának - A ház 1990-es építésű téglából és beton födémmel - A tervező kizárólag erre a telekre álmodta meg és tervezte ezt a házat - Magas szintű és előre jól átgondolt gépészeti megoldások. - Kistarcsa központjában, pár perc sétával 3 óvoda, iskola, orvosi rendelő könnyen elérhető - Kistarcsa Hévvel 20 perc alatt elérhető Budapestről, a kék busz vonalán, az MO közvetlen kijárata, valamint a 30-as út mentén fekszik.

Várom hívását, nézzük meg együtt!

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:403 m2
  • Plot area (m2):772 ares
  • Number of bedrooms:6
  • Listing ID:19496
  • Sell price
  • 230 898
    €/m2 573

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Regisztráljon oldalunkon, mint kereső és ezzel célzott a feltételeknek megfelelő ingatlanokról kaphat ajánlatokat.
I don't want any more tips