Sell, house, Pest, Vácrátót

Address
Hungary, Pest, 2163 Vácrátót
Building
Year of construction1985 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationészakkelet
Rooms
Number of bedrooms8
Description

#Az ingatlanról videó séta készült, hívjon vagy írjon és küldöm!#

"2023.12.31.-ig még beadható CSOK és CSOK hitel igény! Spórolja meg Ön is az illetéket CSOK felvétellel, amelyben irodánk hitel és támogatás szakértője díjmentesen segítségére lesz!"

Vácrátót Pest megyében a Veresegyházi-medencében fekszik. Keleten a Gödöllői-dombság, délen a fóti Somlyó-hegy, északon a Cserhát peremén húzódó Kígyós-dombsor, végül nyugat felől a gödi lapály határolja. Ebben a fantasztikus környezetben kínálom eladásra ezt a kétgenerációs ingatlant. Az ingatlant a tulajdonosok 1985-ben kezdték építeni végleges formáját pedig 1990-ben érte el (a család növekedésével növekedett az ingatlan is). A folyamatosan karbantartott ingatlan nyolc szobából és négy fürdőszobából áll. Garázs egy autó számára és két nyitott beálló, ami fedetté tehető. 1438 m2-es kertjében minden megtalálható. Közvetlen Volánbusz járattal Vác 20-25 perc alatt elérhető, de a kettes számú főút is csak 15 perc autóútra található melyen Budapest is csak 20 perc. Az ingatlant hatalmas terek jellemzik a felső szint teljesen különálló (külső lépcsőn megközelíthető), de igény szerint akár belülről is össze nyitható. A város folyamatosan fejlődik és szépül megtalálható itt óvoda, iskola, bringa park, Botanikus kert, Sportcsarnok.

Ha hírdetésem felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is. Jöjjön el nézzük meg együtt.

#családiház#vácrátót#kétgenerációs#nagykert#

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:400 m2
  • Plot area (m2):1438 ares
  • Number of bedrooms:8
  • Listing ID:25334
  • Sell price
  • 317 517
    €/m2 794

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up