Sell, house, Pest, Szigetszentmiklós

Address
Hungary, Pest, 2310 Szigetszentmiklós
Building
Year of construction1989 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanSewerageVan
General
Orientationészakkelet
Rooms
Number of bedrooms5
Description

Szigetszentmiklós legfrekventáltabb területén lett eladó ez a csodás 1990 es években épült családi ház! Két szintes kialakításának köszönhetően ,nagycsaládosoknak tökéletes választás! A szuterén és földszint alapterülete 93 m2 , illetve a felső szinté pedig nettó 66m2+10m2 erkély A szuterén rész 2+1 gépkocsi számára tud parkolóhelyet biztosítani, illetve szerelő aknával van ellátva. Itt található a kazán is. A földszinten egy hatalmas nappali+étkező tárul elénk ahol egy modern kandalló is beépítésre került, közvetlen mellette a konyha, kis kamrával. Fürdőszoba és külön wc, illetve egy félszoba a bejárat mellett. A teljes földszint padlófűtéssel van ellátva, stabil 25 fok mellett a rezsi is elenyésző még télen is. A felső szint teljesen klimatizált, 3 hálószoba, fürdőszoba-wc, egy kis tároló , és egy emeleti nappali lett kialakítva. A ház nyílászárói jó minőségű fa, dupla rétegű thermo ablakokkal, és biztonsági ajtóval van felszerelve. Riasztó/kamera rendszer is kiépítésre került. 680 m2 es teleknek köszönhetően kényelmesen van hely a ház mellett autók parkolására. Hátsó kert külön egy mesét megér, de szerintem a képek magukért beszélnek. A telken még találunk egy kis tárolót, ahol akár egy kis műhelyt is ki lehet alakítani.

Elhelyezkedésének köszönhetően 3-5 percen belül megközelíthető az oázis-wellness központ, pékség, ABC, gyógyszertár, játszótér, általános iskola, sportcsarnok, és a kék busz megállója. 5-10 percre a cukrászda, gumis, körmös-fodrász és a dohánybolt, illetve 15 percen belül elérhető a gimnázium illetve a város központ.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bátran!

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:252 m2
  • Plot area (m2):680 ares
  • Number of bedrooms:5
  • Listing ID:15814
  • Sell price
  • 431 823
    €/m2 1 714

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up