Sell, house, Pest, Szigetcsép

Address
Hungary, Pest, 2317 Szigetcsép
Building
Year of construction2022 év
Technical data
State of the objectÚj építésűSewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms4
Description

Eladó új építésű ház Pest agglomerációjában Szigetcsépen. A 510 m2-es telken találhatjuk a lehetőségekkel teli 130 m2-es házat.

A házban: - 3 különnyíló hálószoba készült el - És egy hatalmas fényes nappali Ahol helyett kapott a konyha és az ebédlő is - Illetve innen nyílik a terasz ajtó A terasz tökéletes helyszínként szolgál a reggeli kávé elfogyasztására vagy akár a a családi összejövetelekre

- Egy fürdő és wc, plusz egy kamra is található az ingatlanban.

A környék: - Az M0, M3 és mM7-es autópályák a közelben találhatóak - Nyugodt békés környezet - Új lakó övezet

- Nyílászárók ötkamrás műanyag szerkezetű nyílászáró szerkezetek, bukó-nyíló kialakítással, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel.

Épület-gépészeti és műszaki ismertetése: - A tervezés során az ingatlanra egy alápincézetlen, földszintes kialakítású egy tömegben elhelyezett egylakásos épület kialakítására került sor. - Szigetelés alap és fal szigetelése és utószigetelése lábazatra és falra melegített GV- 45. többrétegű bitumenes nehézlemezzel. - Oszlopok előre-gyártott zsaluelemmel, minimum 4 szál 14 mm betonacél vasalással, 8 mm kengyelezéssel, C.20/25. minőségű monolit vasbetonnal kiöntve. - Az épület használatához szükséges alapvető közműellátottság az építési tevékenységgel érintett telken jelenleg is biztosított illetve biztosítható. - Villany: A 0,40 kV feszültségű elektromos energia az utcában lévő léghálózatról légkábelen vagy földkábelen juthat az ideiglenes illetve végleges mérőhelyhez. - Vízellátás: Az épület várható napi vízfogyasztása 0,45 m3/nap. - Szennyvízelhelyezés: az utcai szennyvízcsatorna hálózatba bekötés már korábban biztosított volt, az új lakás rákötés műszakilag megoldható. Az épületből várhatóan kibocsátott napi szennyvíz mennyisége 0,45 m3/nap. - Fűtés: a földszinti háztartási helyiségben elhelyezett kondenzációs, földgáz üzemű, kombinált rendszerű, 21-24 kW teljesítményű kazánról működő padlófűtéses, radiátoros hőleadású melegvizes központi fűtés és használati melegvíz ellátással biztosítható.

Jelenlegi 70%-os állapotában 46.9 millióért eladó. A kulcsra kész átadásra is van lehetőség, igény szerint. Megbeszélés és további költségek ellenében.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon és körbevezetem a telken és az ingatlanban.

Közművek: villany,csatorna

Sell — House
  • Square:108 m2
  • Plot area (m2):510 ares
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:23177
  • Sell price
  • 108 972
    €/m2 1 009

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha ingatlant hirdet, érdemes kiemelési szolgáltatásokat igénybe venni, amivel figyelemfelkeltőbb a hirdetése.
I don't want any more tips