Sell, house, Pest, Áporka

Address
Hungary, Pest, 2338 Áporka
Building
Year of construction1968 évTotal number of floors2
Technical data
State of the objectFelújítandóHeatingEgyéb
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationkelet
Rooms
Number of bedrooms3Small rooms2
Description

Ennyi pénzért ajándék!!!!!

Áporka csodálatos hangulatos kis település! A ház a Dunától mindegy másfél kilométernyire található.Csendes,jó szomszédok mellett.Ha szereti a nyugalmat és a falusi életet itt a helye!Nézze meg! A két szintes épület ugyan felújítást igényel, de egy nagycsaládos otthonnak kiválóan alkalmas.3+2 szobás.Nagy udvar és kert tartozik hozzá.Garázs és melléképületek. Aki szeret barkácsolni és javítgatni igazi kihívás!

Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat! Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Extrák: garázs,tároló,terasz,alacsony fenntartási költség,autóbeálló,boltok a közelben,csendes környék,hidegvízmérő,iskola a közelben,jó közlekedés,kábel TV,melléképület,műholdvevő,parketta,pince,zöldterület

Közművek: villany,gáz,csatorna,internet,telefon

Sell — House
  • Square:112 m2
  • Plot area (m2):2877 ares
  • Number of bedrooms:{n} + {n} small
  • Listing ID:5719
  • Sell price
  • 55 883
    €/m2 499
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up