Sell, house, Pest, Majosháza

Address
Hungary, Pest, 2339 Majosháza
Building
Year of construction2005 év
Technical data
State of the objectHeatingEgyéb
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms4
Description

Majosházán várja új lakóit vagy akár befektetőjét ez a több lehetőséget magában rejtő terület. A képek nem tudják visszaadni azt a nyugalmat, hangulatot, melyet a teraszon ülve átél az ember egy ilyen helyen! Mindezt Budapesttől fél órányi távolságra.

Néhány fontos paraméter: - a terület körbekerített, aszfalt útról megközelíthető, összesen 7.911 nm fásított terület + 1.000 nm kivett lakóház, udvar terület Ezen környezetben egy cirka 1.7 méter mély saját halastó is található, melyet kellemesen árnyékkal borítanak a fák, és gyönyörű tavirózsák díszítik - az épület 2005-ben saját részre épített, dupla szigeteléssel és zsindelytetővel ellátott faház, 80 cm-es beton alapra építve - pillanatnyilag 3 db szoba és tágas nappali-étkező-konyha, fürdő, mellékhelyiség elosztású, melyek mellett cirka 30 nm terület vár befejezésre, itt a falak állnak jelenleg. - fűtése kandallóval és klímákkal megoldott. - garázsában több autó számára van hely és egy tároló is kialakításra került, mely bármikor módosítható/bontható

Ajánlom a természetet szerető, de a várostól messzire menni nem akaró családnak, de remek lehetőség ha vállalkozását szeretné az otthona közelében kialakítani. itt erre is van bőven hely.

Hívjon bizalommal , ha Ön is meglátta a lehetőséget.

Közművek: villany

Sell — House
  • Square:159 m2
  • Plot area (m2):8911 ares
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:6278
  • Sell price
  • 241 313
    €/m2 1 518

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up