Sell, house, Hajdú-Bihar, Berettyóújfalu

Address
Hungary, Hajdú-Bihar, 4100 Berettyóújfalu
Building
Year of construction1997 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanSewerageVan
General
Orientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms5
Description

Berettyóújfalu központjában, ELADÓ egy családok és vállalkozók, befektetők részére kiváló lehetőséget nyújtó 220 nm-es, 5 szoba, konyha+ étkezős családi ház tartozik hozzá egy 80 nm -es üzletrész, a telek mérete 462 nm.

Jellemzők: - A családi ház 1997-ben beton alapra épült téglából, az üzlet szilikátból épült, tetőt cserép héjazat fedi. - Az ingatlant tágas terek jellemzik, praktikus elosztással, - Az ablakok hőszigetelt fa nyílászárók, a belső nyílászárók ugyancsak fából készültek, - A fürdőszobák zuhanykabinos és kádas kialakításúak, - Tágas étkező + konyha, kamrával - A szobák padlózata laminált parketta, míg a többi helyiség járólappal burkolt. - A fűtést gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, - Az ingatlanban esztétikus, minőségi faburkolatok találhatók, - Klíma - Riasztó rendszer - Garázs - Az üzlet 80 nm-es, iroda, raktár valamint vendéglátásra alkalmas szociális helyiségekkel,

Az ingatlan több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas lehet kisebb átalakítással, a vállalkozók és befektetők részére is nagyszerű, egyedi lehetőségként szolgál ez az ingatlan. Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal! Vásárlóink részére szolgáltatásunk ingyenes!

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:220 m2
  • Plot area (m2):462 ares
  • Number of bedrooms:5
  • Listing ID:15059
  • Sell price
  • 236 305
    €/m2 1 074

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up