Sell, house, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Kisvárda

Address
Hungary, Szabolcs-Szatmár-Bereg, 4600 Kisvárda
Building
Year of construction1960 év
Technical data
State of the objectFelújítandóHeatingEgyéb
GasVanSewerageVan
General
Orientationdélnyugat
Rooms
Number of bedrooms3
Description

Kisvárda központjában, eladásra kínálok egy 3 szobás családi házat. Ez az ingatlan, köszönhető kedvező elhelyezkedésének, alkalmas lakóházának , különböző üzleti tevékenységre vagy befektetésnek. Amit tudni kell az ingatlanról: 3 szoba , amiből kettő külön nyíló, a harmadik egy 25 m2 -es jelenleg nappaliként funkcionál. Továbbá konyha, fürdőszoba +WC egyben, kamra, pince ami egyben kazánház is . A fűtése vegyes tüzelésű kazánnal lett megoldva. A padlózata a szobákban hajópadló, a konyhában, fürdőben járólap. Nyílászárói fából készültek. Részlegesen le lettek cserélve. A tető cseréppel lett fedve. Az ingatlan jelenleg is lakott, de igény szerint felújítható. A belső udvar egy kis csendes, zöld oázis, ahol sütögetésre, pihenésre gyerekeknek játszásra van lehetőség. A udvarban még tároló is kapott helyet. Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az ingatlan, amit Ön már régóta keres, ne várjon sokáig. Vevő ügyfeleinket teljeskörű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal !

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:73 m2
  • Plot area (m2):400 ares
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:22242
  • Sell price
  • 54 532
    €/m2 747

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha egyszerűen szeretné tudni, a kereséshez vagy kínálathoz éppen melyik hirdetés társítható, használja a kereslet-kínálat funkciót!
I don't want any more tips