Sell, house, Bács-Kiskun, Kecskemét

Address
Hungary, Bács-Kiskun, 6000 Kecskemét - Belváros
Building
Year of construction1985 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
ViewLake viewOrientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms6
Description

Előnyök amelyek Önre és családjára várnak: - Az ingatlan a Malom Központtól mindössze 3 percre van gyalog, - Az ingatlan a város központjában helyezkedik el, mégis egy csendes, nyugodt kis utcában található. - Tágas tér - A házban a világos falak és a nagy ablakok a tágas tér érzetét keltik, sok bejutó fényt biztosítva ezzel. - Kellemes, mediterrán hangulatú udvar - Az udvarban van lehetőség 3 autó parkolására is, illetve a zöld terület mellett egy terasz is kapott helyet. - Számtalan szoba, a 13 helyiség tartalmaz 2 légkondícionált hálószobát, 2 fürdőszobát, gardróbot, vendégszobát és dolgozószobát is. - Kikapcsolódási lehetőségek sokasága, a pincében található egy konditerem, illetve egy biliárdterem bárral, a kikapcsolódási igényeket kielégítve. - Alacsony rezsi

2019-ben beüzemelt kombi kazán biztosítja a földszinten és az emeleten a padlófűtést, a földszinten fatüzelésű kandallóval kiegészítve. Az alagsori helyiségek egyedi szabályozással a központi fűtéshez kapcsolódó radiátorokkal fűthetők. Az egyenletes nyári hőmérsékletet két inverteres klíma biztosítja. - Biztonság: a kerítés infrasorompóval, a lakóház behatolásjelző rendszerrel védett.

Mindenféleképp nézze meg ezt az ingatlant ha egy igazán stílusos, belvárosi ingatlanban szeretne lakni Kecskemét történelmi belvárosában.

Várom megtisztelő hívását.

Mit nyújtok a vevő ügyfeleimnek? - szakszerű, költségmentes ingatlan mutatást - jogi biztonságot, elektronikus aláírással - csak azt az ingatlant mutatom ami a keresési paraméternek megfelelő - 10 pontos ingatlanértékelést - ingatlan szakjogász kiajánlását - hitelfelvételi tanácsadást

Ha van eladó ingatlanja és szeretné szakszerűen, hatékonyan eladni, akkor - mint Magán Ingatlanértékesítő korrekt együttműködéssel, - fogom elősegíteni, hogy határidőre elérje céljait.

Extrák: bútorozott

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:234 m2
  • Plot area (m2):384 ares
  • Number of bedrooms:6
  • Listing ID:13284
  • Sell price
  • 271 794
    €/m2 1 162
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up