Sell, house, Baranya, Pécs

Address
Hungary, Baranya, 7634 Pécs
Building
Year of construction1988 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms7
Description

Egyedi villa a Mecsekoldalban eladó!

Pécsett csodálatos természeti környezetben örök panorámás családi fészek igényes új tulajdonosát várja. A Bachman Zoltán által tervezett ház három szintes, galériás, teljesen egyedi tervezésű, kiváló kivitelezésű, Pécs egyik legkedveltebb villanegyedében található. A ház kellemes klímáját az évtizedes fák, és a kert növényei biztosítják. A házat körülölelő erkélyről csodás panoráma nyílik a városra, és a Mecsek lankáira. A pihenést, kikapcsolódást a kertben helyett kapó medence, valamint a finn és infraszauna biztosítja.

A kiváló tervező, és egy belsőépítész fantasztikus munkájának eredményeként tágas terek és jó térkihasználás jellemzi. A hálószobák galériás kialakítása behozza a kertet és a panorámát a reggeli ébredéshez. A földszinten egy napfényes műterem van, ahol ezidáig is remek alkotások születtek.

Ha Ön egyedi gyöngyszemet szeretne birtokolni, akkor ezt a kiváló ingatlant ajánlom figyelmébe, érdemes időt szánni rá. H451825

Pécs, Klimó György utcai 21. szám alatti irodánkban teljes körű szolgáltatást kap pénzügyeire, ingatlannal kapcsolatos problémáira, jogi ügyeire. Egy helyen ezer kérdésére kap szakszerű választ. Keressen minket!

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:265 m2
  • Plot area (m2):1128 ares
  • Number of bedrooms:7
  • Listing ID:23007
  • Sell price
  • 311 255
    €/m2 1 175

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
A pontosabb eladási ár meghatározásához használja az árstatisztika funkciót az adminisztrációs felületen.
I don't want any more tips