Sell, house, Veszprém, Tihany

Address
Hungary, Veszprém, 8237 Tihany
Building
Year of construction1982 évTotal number of floors2
Technical data
HeatingGázkazánElectricityVan
SewerageVan
Rooms
Number of bedrooms5
Description

TIHANYBAN FELÚJÍTANDÓ KÉTEGYSÉGES CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Tihany csendes, a nagy turistaforgalomtól mentes utcájában kínáljuk eladásra ezt a teljes felújítást igénylő családi házat. Belterületi, lakóövezeti ingatlan.

A 186 m2 alapterületű, kétszintes téglaépítésű épületben két külön bejáratú lakóegység került kialakításra. Az épület 1982-ben kapott használatbavételi engedélyt. Az egyik lakóegység kétszintes, tetőtér beépítéses, 3 szobás, két fürdőszobás, zárt tornáccal rendelkezik. Az egyik emeleti lakószobából szép kilátás van a Belső-tóra. A másik lakóegység földszintes, 2 szoba összkomfortos kialakítású.

Az 1109 m2-es telken két családi ház áll. Ezek L alakban az utcafrontra illetve az oldalhatárra épültek. Az eladásra kínált kétegységes ház a telken belül a hátsó elhelyezkedésű épület, tehát tökéletes intimitást biztosít. Önálló helyrajzi számon szerepel, és tartozik hozzá a megközelítésére szolgáló 57 m2 út, valamint 277 m2 kertrész, amelyre még használati megosztás nem készült. Közművek: villany, víz, csatorna bevezetésre került. Gáz a ház előtt az utcában elérhető.

Lf6m építési övezetben fekszik, amely a következő beépíthetőséget engedélyezi: - max. beépíthetősége 25%, max. bruttó 180 m2, oldalhatárra történő beépítési móddal - az épület max. két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat , amely lakó., szálláshely-, kereskedelmi funkciót is tartalmazhat - legnagyobb épületmagasság 4.0 m - min. zöldfelületi arány 50% - fürdőmedence nem helyezhető el a telken

Elhelyezkedése: Tihany központja, az Apátság, éttermek 350 m, hajóállomás és városi strand 1,5 km távolságra elérhetőek. Buszmegálló 200 m, orvosi rendelő, posta, kisbolt 300 m-en belül, általános iskola 700 m. Az ingatlan remek lehetőség állandó lakhatásra, nyaralóként és kiadásra is !

A Tihanyi-félsziget számos vonatkozásban egyedülálló nemcsak hazánkban, Európában is. Különleges földrajzi helyzete, mai tájképi megjelenése, földtani és történeti emlékei, ritka növény- és állatfajai mind-mind a legszebb és legféltettebb kincseink közé emelik. 2003.ban Tihany az Európa Tanácstól EURÓPA DIPLOMÁT kapott. Tihany nem csak a Balaton, de Magyarország gyöngyszeme is, a 60- as évek óta hazai és külföldi turisták által tömegesen látogatott hely. Vonzereje elsősorban az apátsághoz kapcsolódó történelmi és kulturális emlékek, valamint az egyedülálló természeti környezet ötvözve a Balaton kínálta felüdüléssel.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését. Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát! Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat illetve látogasson el honlapunkra: ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti! Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal! Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Extrák: autóbeálló,beépített tetőtér,csendes környék,pince

Közművek: villany,csatorna

Sell — House
  • Square:186 m2
  • Plot area (m2):277 ares
  • Number of bedrooms:5
  • Listing ID:13685
  • Sell price
  • 448 207
    €/m2 2 410

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up