Sell, house, Zala, Gyenesdiás

Address
Hungary, Zala, 8315 Gyenesdiás
Building
Year of construction2021 év
Technical data
State of the objectÚj építésűHeatingVillanyfűtés
ElectricityVanSewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms4
Description

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ ELADÓ! GYENESDIÁS CSENDES RÉSZÉN, MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL ÉPÜLŐ HÁZ!

Az ingatlan főbb jellemzői: -lakófelület 143 mn, telek terület 889nm -tégla építésű, cserép tetővel fedésű -szigetelt, garázzsal, fedett kocsi beállóval, nagy terasszal -három szoba, kettő fürdő, konyha-étkező, nappali nagy belmagassággal, akár galériázható is -balatoni és hegyi panoráma. -elektromos fűtés, a nappaliban kandalló vagy cserép kályha építhető. -környék csendes, erdő közeli, aszfaltos úton megközelíthető -Balaton és a strand 15 percnyi sétatávolságra található

A település két vasúti megállóval (Gyenesdiás és Alsógyenes) kapcsolódik a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalhoz. A Tapolca és Keszthely között közlekedő személyvonatokon kívül több távolsági járat is megáll a két megállóhelyen, így összeköttetésben áll Celldömölkkel, Szombathellyel, Kaposvárral és Péccsel, valamint nyáron Sopronnal is. A települést kelet-nyugati irányban a Balaton északi partján végigfutó 71-es másodrendű főút szeli át. Autóbuszközlekedése sűrű, mivel több Keszthely felől induló elővárosi, helyközi és távolsági járat érinti a települést, de emellett a keszthelyi 1-es jelzésű helyi járat is kitér a község felé. Gyenes és Diás 1840-ben egyesült, így létrejött az önálló önkormányzattal bíró Gyenesdiás, amely 1871-ben kapott önálló iskolát. A település lakossága még a 20. század elején is szinte kizárólag mezőgazdaságból élt. A község modernizációja 1945 után zajlott le, melynek egyik legfontosabb lépése 1954-ben az évek óta a Balaton legjobb strandfürdőjének megépítése volt. Azóta az idegenforgalom vált a település fő jövedelemforrásává.

Amennyiben további kérdés merül fel, hívjon vagy írjon bizalommal!

Közművek: víz,villany,csatorna

Sell — House
  • Square:143 m2
  • Plot area (m2):889 ares
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:20157
  • Sell price
  • 396 843
    €/m2 2 775

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up