Sell, house, Somogy, Balatonszemes

Address
Hungary, Somogy, 8636 Balatonszemes
Building
Year of construction1970 évTotal number of floors1
Technical data
State of the objectFelújítottHeatingEgyéb
ElectricityVanSewerageVan
General
Orientationnyugat
Rooms
Number of bedrooms4
Description

Eladásra kínálunk Balatonszemes víz közeli csendes utcájában egy 788 négyzetméteres hangulatos telken az 1960-as években vegyes falazattal épült , majd nemrégiben egy hozzáépítéssel kibővült akár két generáció együttélésére is alkalmas remek lehetőségeket rejtő, frissen felújított családi házat. A hozzáépített bővítés tetőtere is beépíthető, de ez már az új tulajdonos feladata lesz. Az ingatlan első felében kettő szoba, nappali, konyha és fürdő található. A hátsó új épület egy közlekedőből nyílik. Itt nappali konyhával, kettő szoba és egy tágas fürdőszoba alkotják a helyiségeket. Az udvar lehetőséget ad akár konyhakert kialakítására is. A Balaton part, a szabad strand, pár perc sétával elérhető. A községben közintézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek mind megtalálhatók. Autópálya lehajtó, vasútállomás, hajóállomás, távolsági autóbusz pályaudvar könnyíti a közlekedést. Az ingatlan remek lehetőség állandó lakhatásra, nyaralónak, vendégháznak, befektetésnek. Azonnal birtokba vehető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat! Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Extrák: kerthasználat,alacsony fenntartási költség,amerikai konyha,autóbeálló,beépíthető tetőtér,boltok a közelben,bútorozott,csendes környék,iskola a közelben,jó közlekedés,két bejárat,központi elhelyezkedés,redőny,új nyílászárók,zöldterület

Közművek: villany,csatorna

Sell — House
  • Square:90 m2
  • Plot area (m2):788 ares
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:5795
  • Sell price
  • 165 109
    €/m2 1 835
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up