Sell, house, Somogy, Balatonlelle

Address
Hungary, Somogy, 8638 Balatonlelle
Building
Year of construction1980 évTotal number of floors3
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdélnyugat
Rooms
Number of bedrooms9
Description

Eladásra kínálunk Balatonlelle frekventált utcájában, a Balaton parttól mintegy 1000 méterre, 998 négyzetméteres telken az 1990-es években téglából épült,három szintes kitűnő lehetőségeket rejtő, akár több generáció együttélésére is alkalmas családi házat.A szintek külön bejárattal rendelkeznek, mind külső és belső lépcsőn elérhető. Szintenként konyha, négy fürdőszoba, nappalik és hálószobák találhatók. A fűtést és a meleg vizet kombi gázkazán biztosítja. Kiegészítő fűtésként egy egyedi vízteres cserépkályha is rendelkezésre áll. Az épület szigetelt, a nyílászárók újak, három rétegű üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval szereltek,a felső szint klimatizált. A telken hatvan négyzetméteres garázs, ami apartmanokká alakítható, műhely, fatároló, szaletli, szalonna sütő, grillező, medence szolgálja a kényelmet. bevásárlási, szórakozási lehetőségek, közintézmények könnyű sétával elérhetőek. A telek két utcára nyílik,parkosított, a szomszédoktól jól elszeparált zöld növényzettel. A családi ház akár teljes berendezéssel is megvásárolható. Remek lehetőség vendégháznak, panziónak, össze költözőknek. Rendkívül kedvező áron kínáljuk, rövid idő alatt beköltözhető.Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat! Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.

Extrák: garázs,tároló,terasz,kerthasználat,kandalló,amerikai konyha,beépített tetőtér,beépített szekrények,boltok a közelben,bútorozott,csendes környék,étkező,iskola a közelben,jó közlekedés,kaputelefon,két bejárat,kettőnél több WC,klíma,központi elhelyezkedés,melléképület,modern szigetelés,nappali,parketta,redőny,új nyílászárók,zöldterület

Közművek: villany,gáz,csatorna,internet,telefon

Sell — House
  • Square:239 m2
  • Plot area (m2):998 ares
  • Number of bedrooms:9
  • Listing ID:5858
  • Sell price
  • 353 079
    €/m2 1 477
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha ingatlant hirdet, javasoljuk a célzott hirdetésfigyelő alkalmazását, amivel emlékeztetheti a korábbi megtekintőket.
I don't want any more tips