Sell, house, Somogy, Buzsák

Address
Hungary, Somogy, 8695 Buzsák
Building
Total number of floors1
Technical data
State of the objectÁtlagosHeatingKonvektor
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms3
Description

ÁRCSÖKKENÉS!!! Eladásra kínálunk a népművészetéről és fürdőjéről híres somogyi községben, Buzsákban egy csendes utcában lévő, gazdálkodásra alkalmas,közel 2100 négyzetméteres telken, az 1970-es évek elején téglából épült, úgynevezett "Kádár kocka" típusú 122 négyzetméter hasznos alapterületű, lakható, azonnal birtokba vehető családi házat. Három szoba, tágas világos nappali, hatalmas fürdőszoba, kamra, konyha, padlásfeljáró, pince alkotják a helyiségeket. A fűtést konvektorokkal és egy egyedi cserépkályhával oldották meg, a meleg víz villany bojlerből jön. A házhoz melléképületek tartoznak, termény, fa tároló, baromfi és disznóól, füstölő stb. Ásott kútból nyerhető a víz az öntözéshez. Remek lehetőség a városból vidékre vágyóknak. A községben minden megtalálható a mindennapi élethez. Boltok, vendéglők, közintézmények. A gyógyvízéről méltán híres csisztai fürdő kerékpárral is rövid idő alatt elérhető. A családi házat rendkívül kedvező áron kínáljuk, akár teljes berendezéssel is. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat! Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Extrák: terasz,kerthasználat,kandalló,autóbeálló,beépíthető tetőtér,boltok a közelben,bútorozott,csendes környék,melléképület,parketta,pince,redőny,zöldterület

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:122 m2
  • Plot area (m2):2094 ares
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:5842
  • Sell price
  • 96 271
    €/m2 789
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up