Sell, house, Zala, Alibánfa

Address
Hungary, Zala, 8921 Alibánfa
Building
Year of construction1950 év
Technical data
State of the objectÁtlagosHeatingKonvektor
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationkelet
Rooms
Number of bedrooms3
Description

Csendes településen, közel a városhoz ALIBÁNFÁN kínálom eladásra ezt a tégla és kő falazatú családi házat. Zalaegerszegtől 11 km-re, ÉK-re, a Zala folyó mentén helyezkedik el. A települést Keleten és Nyugaton szőlőhegyek veszik körül. A községtől nem messze található Zalaszentiván vasútállomása. Sűrű autóbusz-összeköttetésben áll a megyeszékhellyel. E csendes kis település nyugodt pihenést biztosít az itt élőknek. Szép természeti környezet, jó levegő, dimbes-dombos erdők sokasága jellemző a tájra. Számos túraútvonal, kerékpárút nyújt lehetőséget a természet kedvelőinek. A Balaton, Hévízi-tó, Zalakarosi termálfürdő rövid időn belül elérhető! A főbb jellemzők: -1630 nm körbekerített, sík terület -garázs, önálló pince, tároló helyiségek, melléképületek -három külön bejárattal rendelkező szoba -fedett terasz (9 nm) -teljes közművel ellátott -gázkonvektor, cserépkályha fűtési lehetőség -a belső terek könnyen alakíthatók -jelen állapotában felújítást igényel -jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes Új tulajdonosa rövid időn belül birtokba veheti! Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:87 m2
  • Plot area (m2):1630 ares
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:18956
  • Sell price
  • 43 928
    €/m2 505

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha egyszerűen szeretné tudni, a kereséshez vagy kínálathoz éppen melyik hirdetés társítható, használja a kereslet-kínálat funkciót!
I don't want any more tips