Sell, land plot, Budapest, XIV. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1141 XIV. kerület - Alsórákos
Technical data
GasVanSewerageVan
Description

Zuglóban eladó ipari területen lévő telek,intézményi besorolása: I/1 iroda és raktár szintenként 560m2, bruttóban 2800m2, építhető rá.

Zugló kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Itt található az M3-as bevezetője, közel az MO körgyűrű, az M2-es metró és két nagy forgalmú út vezet a belvárosba a Thököly és a Kerepesi utak, a Hungária körút és a Nagy Lajos király útja az Őrs vezér tere és a Stadionok metró megállók. A kerületben számtalan vásárlási lehetőség közül választhatunk: SPAR, Árkád, Sugár, IKEA, ALDI, LIDL, CBA,TESCO áruházak és a Bosnyák téri piac. Kutya sétáltatásra, futásra és kerékpározásra kiválóan alkalmas a kerületet átszelő Rákos patak part. A pihenést szolgálja az egész évben nyitva tartó Széchenyi fürdő, Paskál strand és gyógyfürdők, valamint a Fővárosi Állat és Növénykert. A sportot kedvelők a Puskás Ferenc Stadiont is látogathatják.

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — Land plot
  • Plot area (m2):1412 ares
  • Listing ID:19427
  • Sell price
  • 471 546
    €/m2 334

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha egyszerűen szeretné tudni, a kereséshez vagy kínálathoz éppen melyik hirdetés társítható, használja a kereslet-kínálat funkciót!
I don't want any more tips