Sell, land plot, Pest, Budaörs

Address
Hungary, Pest, 2040 Budaörs
Description

Budapest legdinamikusabban fejlődő agglomerátuma a Budaörs-Törökbálint-Biatorbágy háromszög, amelynek központjában található a tárgyi ingatlan. A környező ingatlanok olyan vállalkozásoknak szolgálnak telephelyként mint pl. a svéd Tetra Pack vagy a svájci Nestlé. Számos sikeres project színhelyéül is szolgált már ez a terület: ilyen pl. Magyarország első tematikus lakberendezési bevásárlóközpontja a MAXCity. Hasznosítási szempontból a teherforgalom általi megközelíthetőségnek kiemelt fontossága van, jelen terület ÖSSZTÖMEG KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI BESOROLÁSBA TARTOZIK, így a jövőben megvalósuló termelő, logisztikai vagy kereskedelmi egység működéséhez szükséges ellátási lánc kialakításában nincs szükség kompromisszumokra. AKÁR 40 T ÖSSZTÖMEGŰ SZERELVÉNYEK FOGADÁSÁRA IS ALKALMAS A TERÜLET. Hozzávásárolható továbbá a 2 mellette lévő telek is,10.313 és 10.308 m2 nagyságban.

A terület Gksz-5 övezetbe tartozik. Maximális beépíthetőség: max 45% Bruttó szintterületi mutató: 2 Legkisebb zöldfelület: 20% Építménymagasság: 4-14 méter Terepszint alatti beépíthetőség mértéke: max 55%

Az eladási ár -150 EUR/m2- nettó ár, további áfa terheli!

Sell — Land plot
  • Plot area (m2):38544 ares
  • Listing ID:19394
  • Sell price
  • 5 759 286
    €/m2 149

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up