Sell, land plot, Pest, Szada

Address
Hungary, Pest, 2111 Szada
Description

Főbb paraméterek:

- LK-2 az övezeti besorolás - 1661 nm - 17 m az utcafront - beépíthetőség 30% - épületmagasság max. 5 m - hátsókert 20 m - oldalhatáros beépítés - építhető rá: családi ház - 50% a zöldterületi mutató - Előkert 5 m - Utcában található víz, gáz, villany. Csatorna nincs az utcában.

A telek utcafronti szélessége 17 m, ami a végén kiszélesedik 20 m-re, hossza pedig majdnem 100 m.

A telek nem sík, hanem lejtős, viszont örökpanorámás. Egy jó tervező segítségével álomotthon építhető rá, meseszép kilátással a környező dombságra és városokra. A főútvonaltól kb 5 percre található az ingatlan autóval.

A telek egy igazán csendes helyen van, ahonnan néhány perc sétára szinte minden elérhető: posta, iskola, ABC, főtér, orvosi rendelő, sportolási lehetőség. Uszoda a szomszéd településen található. Ha pedig kirándulni szeretne, akkor egy rövid sétára van a Margita hegység, ahol található egy kilátó és túrázási lehetőség is. A vasút autóval kb 5 perc alatt elérhető. Az M3 autópálya egy nagyon rövid autóútra található, ahonnan rövid idő alatt be lehet jutni a fővárosba és Gödöllőre is. Gödöllőn található az ország három legjobb Gimnáziuma, ami fontos lehet a gyerekes családoknak.

Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Sell — Land plot
  • Plot area (m2):1661 ares
  • Listing ID:22193
  • Sell price
  • 86 111
    €/m2 52

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up