Sell, land plot, Komárom-Esztergom, Lábatlan

Address
Hungary, Komárom-Esztergom, 2541 Lábatlan
Description

Lábatlanban kínálom megvételre az egykori "Piszkei Papírgyár" gyárterületét, mint fejlesztési telket.

A telek adottságai: Gip1 építési övezet Telekterület: 13,5 ha (135424 nm) Legkisebb kialakítható telekterület: 5 000 nm Beépíthetőség: 40% Minimális zöldfelület: 30% Beépített és burkolt alapterületek: 70% Maximális építménymagasság: a létesítendő technológia által meghatározott

Lábatlan város vezetése tárt karokkal várja az itt gyárat létesíteni akaró nagyvállalatokat, így a Helyi Építési Szabályzatban meghatározott értékek, az Önkormányzattal történt egyeztetés után módosíthatók, az adott létesítendő technológiára szabva, akár a telek besorolásának megváltoztatásával is.

A terület kb 70%-a beton burkolattal ellátott, mely jelentős része nagy teherbírású (2tonna/nm).

Közmű ellátottság: Jelenleg a telekre kommunális víz és elektromos áram van bekötve. Az ipari víz mennyiség fúrt kút létesítésével oldható meg. Ipari áram bekötése megoldható a magasfeszültségű oszlopokról az EON szolgáltatótól. A kommunális csatornát a 90-es években kikötötték, de visszaköthető. Rendkívüli nagy szennyvíz termeléssel járó technológia esetén saját szennyvíz tisztítót kell létesíteni. Ipari Gáz szolgáltatás beköthető, a telek előtt haladó fő gázvezetékről.

Elhelyezkedés és megközelíthetőség: A telek a 10-es főút mellett terül el, teherautóval 40 tonnás korlátozás mellett közelíthető meg. Az M1 Autópálya kb. 30 km

Az ingatlanról teljes körű DRON videó felvétel készült, a megtekintése érdekében az Otthon Centrum weboldalán keresse a T029634 regisztrációs számon, vagy nézze meg youtube csatornámat (Otthon Centrum Kistarcsa), vagy keressen telefonon közvetlenül és átküldöm a VIDEÓ Linkjét.

Közművek: villany

Sell — Land plot
  • Plot area (m2):135424 ares
  • Listing ID:19490
  • Sell price
  • 1 938 631
    €/m2 14

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up