Sell, land plot, Bács-Kiskun, Kecskemét

Address
Hungary, Bács-Kiskun, 6000 Kecskemét
Technical data
GasVanSewerageVan
Description

A belváros szélén annak is az egyik legpatinásabb és kedvelt részén, 341 m2-s, kitűnő elhelyezkedésű minden közművel ellátott telek eladó. - Az építménymagasság 5,5 m lehet. - utcafronti, oldalhatáron elhelyezkedő épület építése engedélyezett, kb. 120m2 alapterületen, a tetőtér is beépíthető. Családi házas, csendes, nyugodt környék. Minden a közelben van, és jól megközelíthető. Ha megnézi, beleszeret! Fákkal, diófával, tusolóval, kerti csappal ellátott. 20% zöld felületnek kell maradnia. Hátsó tároló helységek is vannak, amely alkalmas az eszközök, tárgyak elhelyezésére, vagy kocsi beállására.** Gázcsonk a telken belül van, de nincs gázóra.

Kérem nézze meg az ingatlan 360°-s képeit a facebook /Felfoldi Mihaly Ingatlanszakerto powered by Rock Home oldalon.

Várom a megtisztelő hívását !

Mit nyújtok a vevő ügyfeleimnek? - szakszerű, költségmentes ingatlan mutatást - jogi biztonságot, elektronikus aláírással - csak azt az ingatlant mutatom ami a keresési paraméternek megfelelő - 10 pontos ingatlanértékelést - ingatlan szakjogász kiajánlását - hitelfelvételi tanácsadást

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — Land plot
  • Plot area (m2):341 ares
  • Listing ID:13287
  • Sell price
  • 106 686
    €/m2 313
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up