Sell, land plot, Somogy, Balatonberény

Address
Hungary, Somogy, 8649 Balatonberény
Description

BALATONRA PANORÁMÁS TELKET KÍNÁLUNK BALATONBERÉNY SZŐLŐHEGYEN ELADÁSRA.

Balatonberény szőlőhegyen, a központból jól megközelíthető helyen található a zártkerti ingatlan, ahonnét a Keszthelyi-öbölre, a Balaton-felvidék vulkanikus tanúhegyeire ( Badacsony, Szent György-hegy) biztosított a rálátás.

Építési besorolása Mk1, kertes mezőgazdasági terület. Jelenlegi művelési ága szántó. Legnagyobb beépítettség: 3%, de legfeljebb 60nm. Legnagyobb épületmagasság: 4 m Az épület legmagasabb pontja: 6 m A villany bekötésének lehetősége közvetlenül a telek előtt biztosított, a víz ellátása fúrt kúttal, a szennyvíz elvezetése zárt emésztőgödörrel oldható meg a későbbiekben.

A KÖZVETLEN SZOMSZÉDOS 1.475 NM TERÜLETŰ TELEK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A TELEK NAGYSÁGA BŐVÍTHETŐ.

A balatonberényi szőlőhegy egyedi adottságai révén kedvelt célpontja a borturizmus és kerékpáros turizmus kedvelőinek. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. Új látványosság a tavalyi évben átadott Hamvas Béla kilátó. Számtalan belföldi és külföldi család vásárolt nyaralót a környéken.

Balatonberény Balatonszentgyörgy és Balatonkeresztúr között helyezkedik el, 4 kilométerre a Zala folyó torkolatától. A szomszédos településekről jól megközelíthető. Rendszeres autóbuszjárattal, vonattal is elérhető a Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon, vasúti megállóhely a központban található. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi.

További információval kapcsolatban várom szíves érdeklődését.

Sell — Land plot
  • Plot area (m2):2559 ares
  • Listing ID:21000
  • Sell price
  • 29 631
    €/m2 12

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up