Sell, office, Budapest, XXII. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1220 XXII. kerület
Building
AltípusEgyébTotal number of floors4
Technical data
State of the objectFelújítandóHeatingNincs
WaterVanElectricityVan
SewerageVan
General
ViewPart Panorama
Description

C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:

Eladó Budapest XXII. kerületében egy páratlan lehetőség!

Ez a patinás 71 szobás, műemlék épület egy 4818 négyzetméteres telken található, és 2780 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedhet. Az ingatlan lenyűgöző történelmi értéket képvisel, amely részben felújított állapotban várja új tulajdonosát, hogy egyedi elképzeléseit megvalósíthassa.

Az épület impozáns szerkezetének köszönhetően számos lehetőséget kínál:

Pince: 626 négyzetméter, 8 szobával, amely számtalan funkcióra alkalmas. Földszint: 654 négyzetméter, 17 szobával, ahol egy 150 négyzetméteres, felújítandó, kertkapcsolatos díszterem is található, amely ideális lehet különleges események megrendezésére vagy elegáns közösségi térként. I. emelet: 510 négyzetméter, 18 szobával, tökéletesen alkalmas lakó- vagy irodahelyiségek kialakítására. II. emelet: 514 négyzetméter, 18 szobával, amely szintén számtalan lehetőséget kínál. Tetőtér: 477 négyzetméter, 18 szobával, amely kreatív megoldásoknak adhat otthont. Teraszok: 40 és 150 négyzetméteres teraszok, amelyek csodálatos kilátást és pihenési lehetőséget biztosítanak. A szobák nagy része önálló fürdőszobával és wc-vel rendelkezik, ami kiemelkedő kényelmet biztosít. Az épület már kívülről felújított, így a leglátványosabb munka már elvégeztetett, és Önnek már csak az ingatlan belső tereinek kialakításával kell foglalkoznia.

Ez az épület ideális választás lehet egy elegáns szálloda, apartmanház, irodaház, idősek otthona, kolostor vagy akár egy cégközpont kialakítására is. A helyszín tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a legközelebbi buszmegálló mindössze pár percre található, és a telken belül bőséges parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Irányár: 780 000 000 Ft

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy ilyen különleges és értékes ingatlant Budapest egyik legcsendesebb, zöldövezeti részén! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és valósítsa meg álmait ebben a lenyűgöző, történelmi hangulatú épületben!

Üdvözlettel: DR VINCELLÉR VALÉRIA ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

DR.VINCELLER@CITYCARTEL.HU 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency

A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak. A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

Sell — Office
  • Square:2780 m2
  • Plot area (m2):4818 ares
  • Listing ID:245
  • Sell price
  • 1 981 305
    €/m2 713
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Ha ingatlant hirdet, érdemes kiemelési szolgáltatásokat igénybe venni, amivel figyelemfelkeltőbb a hirdetése.
I don't want any more tips