Sell, vacation home, Pest, Ráckeve

Address
Hungary, Pest, 2300 Ráckeve
Building
Year of construction1980 év
Technical data
State of the objectFelújítandó
General
Orientationdélnyugat
Rooms
Number of bedrooms2
Description

Ráckeve újtelepen eladó egy 80-as években épült tégla nyaraló! A földszinti nappali - konyha - fürdőszoba és a tetőtéri szoba együtt 45 nm, a ház előtti terasz 12,5 nm és található még a ház mögött egy 10 nm-es csónakház - tároló. A telek 360 nm, szabályos téglalap alakú, 300 méterre a Dunától!

A környék nagyon csendes, madárcsicsergős, viszont aszfaltos úton 1 perc alatt a belvárosban lehetünk, ahol minden megtalálható! Közvetlen vízparti iskola, gimnázium, óvoda, sétány, csónakos piac, szabadstrand kajak, kenu és SUP kölcsönzővel, gyönyörű horgász és kirándulóhelyek, mindez 45 perc autóútra Budapesttől!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Közművek: villany

Sell — Vacation home
  • Square:45 m2
  • Plot area (m2):360 ares
  • Number of bedrooms:2
  • Listing ID:20354
  • Sell price
  • 62 002
    €/m2 1 378

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up