Barion Pixel

Eladó, ipari terület, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyírmada

Cím
Magyarország, Szabolcs-Szatmár-Bereg, 4564 Nyírmada
Leírás

Eladó 2924nm-es ipari épült együttes, Nyírmada ipari parkban.

Nyírmada az Északkelet-Nyírségben, Nyíregyházától mintegy 45 km távolságra, Ukrajnától 30 km-re, Romániától 50 km-re található település, területét átszeli a Vásárosnamény-Nyíregyházi vasútvonal. Az ingatlan a 41.sz főúttól 800m-re, az M3-as autópályától 3 km-re található. Az épület két helyrajzi számon található, 5408 nm-es telken fekszik.

Az ingatlan jellemzői:

-Az épület , tégla falazatú.egy középső, 50m hosszú, 6,5m széles, és 5,5m magasságú hajóból áll, melyből megközelíthető a 4 db, 35m*18m-es csarnok, és a kiszolgáló helyiségek, a középső hajóban akár kamionnal is végig lehet hajtani. - A belmagassága 4 méter, az oldalsó csarnokoknak

Az oldalsó csarnokok acél váz tetőszerkezetűek, hegesztett csőpillérekre támasztva. Az épület stabil szerkezeti állapotban található. A hullámlemez tetőhéjazat alatt, belső léckerettel rögzített nikecell hőszigetelés található.

Tetőhéjazata, és az elektromos hálózata felújítást igényel. A kapuk acél keret és nyílószerkezetűek, az ablakok acél keretszerkezetűek, részben hőszigetelt és részben szimpla üvegezésűek.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

További információért, Keressen Bizalommal!

Eladó — Ipari terület
  • Hirdetés #:86473
  • Eladási ár
  • 88 000 000 Ft
    30 096 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel