Eladó, nyaraló, Komárom-Esztergom, Oroszlány

Cím
Magyarország, Komárom-Esztergom, 2840 Oroszlány - Majkpuszta
Épület
AltípusNyaralóÉpítési módTégla
Ingatlan külső állapotaFelújítás alattAkadálymentesítésRészben akadálymentesített
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaFelújítás alattFűtésKandalló
VízTelkenVillanyVan
CsatornaNincsBeköthető internetkapcsolatOptikai
Általános adatok
KilátásParkra nézőParkolásTelken parkoló
BútorozottságBútorozott
Helyiségek
Szobaszám2
Leírás

Régóta érzed, hogy vonz a természet? Szeretnél egy igazán csendes, erdei környezetben kikapcsolódni, esetleg ilyen idilli helyen élni a mindennapjaidat? Akkor ez az ingatlan neked való!

Két irányból megközelíthető és két kapuval szerelve, teljesen körbekerített zártkert, mely parkosított, rendezett. Az egyik út a Madárhegyen vezet végig, télen nyáron járható, zúzott köves, a másik út egy igazi eredi ösvény, melyen autóval is végig tudunk haladni. Ha innen közelítünk teljesen magunk mögött hagyhatjuk a városi forgatagot, és egy igazi erdei kisház miliőjét élhetjük át.

A kert 1019 m2, teljesen körbekerített, és ezzel együtt eladó a szomszéd telek is, mely egy 400 m2-es körbekerítetlen szántó besorolású terület. A két ingatlan együtt eladó, és kifüggesztést igényelnek.

Az ingatlanon egy két szintes kb 20 m2-es tégla ház és egy, több részből álló melléképület is található.

A ház befejezésre vár, eddig csak hétvégi házként volt hasznosítva. Az alsó szinthez már hozzáépítésre került egy nagy méretű fedett terasz, mely beépítésével növelhetjük a lakóteret. A házban az alsó és felső szinten is egy-egy szoba van kialakítva, az emeletre egy külső lépcsőn jutunk fel. Mindkét szinten van terasz illetve erkély.

A házban a villanyvezetékek már ki lettek cserélve, a teraszon is van világítás, illetve kötődoboz.

A udvaron fúrt kút található, a városi vezetékes vízhálózatra az utcából rácsatlakozási lehetőség van. A házba jelenleg a víz még nincs bevezetve, a villany viszont már igen, saját villanyóráról.

Az udvaron több melléképület, fillagória, kerti zuhany, udvari wc található a rengeteg évelő növény, virág, gyümölcsfa-, bokor és díszbokor mellett (körte, barack, ribizli, meggy).

Eladó — Nyaraló
  • Alapterület:20 m2
  • Telekterület:1500 m2
  • Szobaszám:2
  • Hirdetés #:331344
  • Eladási ár
  • 13 300 000 Ft
    665 000 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel