Sell, house, Budapest, III. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1037 III. kerület - Aranyhegy
Building
Year of construction1930 év
Technical data
HeatingEgyébGasVan
ElectricityVanSewerageVan
General
Orientationdélnyugat
Rooms
Number of bedrooms4
Description

Budapest folyamatosan fejlődő részén a 3. kerületben eladó egy 200nm-es felújított ,1400nm-es telken elhelyezkedő családi ház.

A ház 2017-ben teljes felújításon esett át. ( Nyílászárók, külső szigetelés) Energetikailag kiváló részletekkel rendelkezik. Vezérelt villanyóra, dupla fűtés: gázkazán illetve Atmos fatüzelésű kazán. A szobák mindegyikében klíma található. Az teleknek két különböző utcáról van bejárata. A házhoz tartozik egy 2 férőhelyes garázs, továbbá szintén 2 férőhelyes fedett beálló és 2 autó részére parkolás az udvaron. A földszinten egy konyha+étkező+nappali valamint egy hálószoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. A házban egy emelet található ahol egy fürdőszoba helyezkedik el és 3 hálószoba, az egyik jelenleg gardróbként funkcionál de mivel egyformák a szobák így könnyen hálóvá alakítható. A földszinten a nappaliból nyílik egy erkély amely 150 nm és hegyekre néző panorámával rendelkezik. Az emeleten a középső szobából egy francia erkély nyílik amely szintén a hegyekre néz.

Amennyiben a fentiek felkeltették az érdeklődését, jó hírem van még nincs vége. A kertben található egy 55nm-es fokozatosan mélyülő (170cm) medence, ahonnan szintén a Testvérhegy, Harsánylejtő, Csúcshegy tárul elénk.

A környék folyamatosan fejlődik, kiváló a közlekedés akár autóval akár tömegközlekedéssel.

Boltok, posta, gyógyszertár, Csillag Center a közelben.

Ezt a családi házat kiválónak találom családok részére, de befektetésnek is kitűnő lehet, hiszen a telek tovább építhető.

Extrák: bútorozott

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:200 m2
  • Plot area (m2):1400 ares
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:9470
  • Sell price
  • 716 318
    €/m2 3 582
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up