Sell, house, Pest, Diósd

Address
Hungary, Pest, 2049 Diósd
Building
Year of construction2011 év
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanSewerageVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms6
Description

DIÓSDLIGETEN EGY CSODÁLATOS KÖRNYEZETBEN ELADÓ EGY 239NM-ES CSALÁDI HÁZ

A TELEKRŐL: -672 nm-es enyhén lankás területű -Saroktelek kiváló adottságokkal -Öntözőrendszer és esővíz tározó kialakítva a telken -Gondosan ápolt kert és egy gyönyörű kerti medence helyezkedik el a telken.

A HÁZRÓL: -A tulajdonos aki 40 éve építőiparban dolgozik 2011-ben saját részre építette a házat. - 38 cm Porotherm téglából épült az ingatlan és 5cm-es szigetelést is kapott.

A SZUTERÉN SZINT akadálymentesített ahol 3 db szoba, mosókonyha, fürdőszoba, és egy nagy nappali helyezkedik el. A nappali kialakítása alatt egy fantasztikus megoldással egy fűthető gyönyörű medence is helyett kapott.A szuterén szinten helyezték el a kazánházat is ahol gáz és vegyes tüzeléses kazánok biztosítják az otthon melegét a téli hónapokban.

-A FÖLDSZINT ahova belépve egy hangulatos amerikai konyhás étkezőbe jutunk, melyhez egy kis kamra is ki lett alakítva. A nappaliból amiből egy álomszép téli kertbe, és a teraszra jutunk ki. Helyet kapott még ezen a szinten egy kis 11nm es szoba is.

.Az EMELET jelen állapotban 80%-os an készült el. Innen csodálatos zöldre néző panoráma tárul a szemünk elé. A jelenlegi tulajdonos segítséget nyújt az emelet befejezésére a vevő igényére szabva. Az eredeti terv szerint ezen a szinten egy nappali, 3 db szoba, erkély egy gardrób és fürdőszoba került kialakításra.

A PADLÁSTÉR ami még 50nm +t jelent teljesen ki van építve , lambéria borítást kapott.

A KÖRNYÉK,ÉS KÖZLEKEDÉS: Infrastruktúra: -Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola 5 perc autó távolságra. - Budapest 15 perc, M0-ás 5 perc és a Velencei tó is fél óra alatt elérhető. -M0,M6,M7,M1 Autópályák pillanatokon belül elérhetőek

Jöjjön el és nézzük meg együtt, mert olyan hangulata van hogy az leírhatatlan. Hívjon bizalommal!

Közművek: villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:289 m2
  • Plot area (m2):672 ares
  • Number of bedrooms:6
  • Listing ID:22300
  • Sell price
  • 419 122
    €/m2 1 450

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up