Sell, house, Heves, Hatvan

Address
Hungary, Heves, 3000 Hatvan
Building
Year of construction1950 év
Technical data
HeatingVillanyfűtésElectricityVan
SewerageVan
General
ViewStreet viewOrientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms3
Description

ÁRCSÖKKENTÉS!!! Nem szeretnéd nézegetni a közműórákat, hogy mikor fogyasztottál többet vagy kevesebbet éppen? Félsz a jelenlegi rezsi költségek emelkedésétől? Ha igen, akkor nézd meg Ó-Hatvan központjában, ezt a teljesen FELÚJÍTOTT, közel NULLÁS REZSI igényű családi házat. Az ingatlanban 2 hálószoba, egy nappali, gardrób, közlekedő, konyha és egy fürdőszoba biztosítja a kényelmet.

Extrák: - Napelem 12,5kw - 3x25 amperes villanyóra - Elektromos NORVÉG PANELES fűtés + infrafűtőszőnyeg a nappaliban - Kamera rendszer - új villanyvezetékek, vízvezetékek, fűtésrendszer - új hőszigetelt nyílászárók - új tetőszerkezet - 10 cm-es DRYVIT külső szigetelés + színezés - 446 m2-es saját kert, részben térkövezet - Tárolásra alkalmas melléképület - Budapest 40-50 perc alatt elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel - Beépített konyhabútor a vételár részét képezi!

Ha fontos számodra, hogy környezettudatosan élj egy teljesen felújított családi házban, illetve szereted ha közvetlen környezetben található az iskola, óvoda, piac, bankok és egyéb közintézmények, akkor gyere és nézd meg ezt a rendkívüli lehetőséget! Teljeskörű hitelügyintézést vállalunk díjmentes. Bemutatás akár hétvégén is lehetséges!

Extrák: bútorozott

Közművek: víz,villany,csatorna

Sell — House
  • Square:93 m2
  • Plot area (m2):446 ares
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:12408
  • Sell price
  • 101 351
    €/m2 1 090
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up