Sell, house, Heves, Hatvan

Address
Hungary, Heves, 3000 Hatvan
Technical data
State of the objectFelújítandóHeatingKonvektor
GasVan
General
Orientationdél
Rooms
Number of bedrooms2
Description

Ó-Hatvan csendes részén eladásra kínálok egy 60 nm-es, VÁLYOG építésű, FELÚJÍTANDÓ, 2 szobás HÁZRÉSZT! A telek osztatlan közös tulajdonban van! A tehermentes ingatlan melegéről gáz-konvektor gondoskodik. A déli fekvésű szobák részben bútorozottak, melynek nagy része az ár részét képezi, amennyiben az új lakó igényt tart rá. Víz-villany-gáz házon belül, szennyvízelvezetés emésztővel megoldott, csatorna a kapunál. A ház mögött található egy nagyobb padlásfeljáró, mely szobának átalakítható. A ház egy kis része alatt pedig egy földes burkolatú pince van. Az 1100 nm-es telek nincs elválasztva, de jó termőfölddel rendelkezik, bővítési lehetőség adott. Idősebb korosztálynak, fiataloknak ugyancsak ajánlott. Jó szomszédok, csendes környezet. Buszmegálló, bolt pár percen belül, autópálya felhajtó néhány km-en belül elérhető!

Közművek: villany,gáz

Sell — House
  • Square:60 m2
  • Plot area (m2):984 ares
  • Number of bedrooms:2
  • Listing ID:11846
  • Sell price
  • 25 147
    €/m2 419
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Egyszerre több ingatlan adatai is láthatóak, az összehasonlítás funkcióval. Ezzel könnyebb lehet a választás, próbálja ki Ön is!
I don't want any more tips