Sell, house, Budapest, III. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1037 III. kerület - Csúcshegy Aranypatak utca
Building
Year of construction1995 évTotal number of floors2
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVan
General
Orientationdélnyugat
Rooms
Number of bedrooms3
Description

Eladó a Csúcshegyen egy 120m2-es lakóház 1076m2 es saját telekterülettel! Kimondottan csendes utcában található a telek. Forgalom egyáltalán nincsen. Az utcáról egy autónak zárt garázsbeállója van, plusz a kertben egy fedetlen autóbeálló is megtalálható. A kert zöldfás, bokros, madárcsicsergős. A házból a kilátás panorámás, ahogy az a képeken is látszik. Az ingatlan állapota normál. Akár azonnal is költözhető, de igény szerint esztétikai felújítást lehet eszközölni helyenként. Funkcionálisan minden működik. Fűtése gázcirkó. A hőledók radiátorok. A melegvízellátásról egy újszerű Ariston bojler gondoskodik. A szennyvíz jelenleg még emésztőbe megy. A vízellátást egy hidrofor házi vízmű oldja meg, ami a vizet kútból nyeri. Ennek komfort szempontjából és gazdaságosságát tekintve sincs semmilyen hátránya. A ház egy része a földfelszín felett épült, míg egy kisebb része a hegyoldalba, azonban egy nagy angolaknás ablaknak köszönhetően ez a rész is kimondottan világosnak mondható. A házban két szoba, egy hal, egy konyha étkezővel és egy tágas fürdőszoba található. A fenti nagyszobából egy gyönyörű kilátással rendelkező erély nyílik, hátul pedig aprókavics ágyas, napozóterasz került kialakításra. A telek hátuljában van még egy különálló kis épület borospincével. Ebben egy kis szoba található, valamint egy nyári konyha. Kiváló lehet az ingatlan nyaralónak és állandó lakóhelynek egyaránt. Mindemellett a környék fejlődését tekintve, befektetésnek is igen jó lehetőség. Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Extrák: garázs,tároló,terasz,kerthasználat,panoráma,alacsony fenntartási költség,autóbeálló,bútorozott,csendes környék,étkező,jó közlekedés,klíma,melléképület,parketta,pince,redőny,új nyílászárók,zöldterület

Közművek: villany,gáz,internet,telefon

Sell — House
  • Square:120 m2
  • Plot area (m2):1079 ares
  • Number of bedrooms:3
  • Listing ID:13226
  • Sell price
  • 167 649
    €/m2 1 397

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up