Sell, house, Budapest, XVI. kerület

Address
Hungary, Budapest, 1165 XVI. kerület - Mátyásföld
Building
AltípusIkerház
Technical data
State of the objectHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms2
Description

XVI. kerület, Mátyásföldi részén, csöndes mellékutcában eladó, ikerház 470nm-es telken. Lakóterület közel 50nm: szoba, étkező, kádas fürdőszoba és konyha mellett egy üvegezett veranda is kialakításra kerül. A ház igény szerint felújításra szorul. Jelenleg berendezett, a bútorok kérés szerint maradhatnak, vagy elszállításra kerülnek. Fűtését gáz-cirkó biztosítja, de a pincében található vegyes-tüzelésű kazán is működőképes. Rezsi költsége: mindössze 20.000,- Ft körül alakul! Jogilag ügyvédi megosztási megállapodással került megosztásra a szomszéddal, a két rész között nincs átjárás, mindkét házrészbe az utcáról van bejárás. Az előkertben akár 2 autó számára is van beállási lehetőség. A ház tetőtere beépíthető, a padlásra feljárás jelenleg egy lépcsőn keresztül történik a szomszéddal. A helyi építési szabályoknak megfelelően tovább bővíthető a házrész, hátra felé. A ház mögötti, gyümölcsfákkal beültetett elragadó kert valódi pihenést nyújt. A ház rövid időn belül birtokba vehető. Gödöllői HÉV és buszok megállói pár perces sétára találhatók az Örs vezér térre, vagy a szomszédos kerületekbe való eljutáshoz.

LEHETŐSÉG: Cserélhető Budai, felújítandó min 2 szobás lakásra, vagy Balatoni, vasúton belüli nyaralóra, érték beszámítással!

#csere #eladoház #cserélhető

Extrák: bútorozott

Közművek: víz,villany,gáz,csatorna

Sell — House
  • Square:44 m2
  • Plot area (m2):480 ares
  • Number of bedrooms:2
  • Listing ID:9334
  • Sell price
  • 152 154
    €/m2 3 458
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
Regisztráljon oldalunkon, mint kereső és ezzel célzott a feltételeknek megfelelő ingatlanokról kaphat ajánlatokat.
I don't want any more tips