Sell, house, Pest, Érd

Address
Hungary, Pest, 2030 Érd
Building
Year of construction2022 évTotal number of floors2
Technical data
State of the objectLuxusHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
Rooms
Number of bedrooms5
Description

Eladásra kínálok Érd egyik legkedveltebb részén lévő, csendes, gyönyörű környezetben lévő kétlakásos családiházat. Az ingatlan a környékhez illeszkedik a minőségű kialakításával, mivel ezen a frekventált környéken ezek az ingatlanok a jellemzőek. Bemutató videó elérhető.

Az a családi házak hatalmas telken fekszenek, egyenként 1200 nm. A két különálló ingatlan darabonként 150 nm, alul gépkocsi garázzsal ellátott, a két garázs falát egy-egy kerti tároló köti össze, így közös falazata nincs a két épületnek. Az ingatlan hátsó északkeleti végén egy - egy fedett terasz is helyet kapott.

A garázs és a tároló kerámia burkolatú lesz. A nappali és a 4 szoba laminált burkolatú, illetve a vizes helységek kerámia burkolatúak lesznek. A nyílászárók minőségi műanyag nyílászárók. Valamint egy inverteres hűtő/fűtő SPLIT klíma is helyet kapott nappalaiban, ahonnan csodás kilátás tárul elénk. A kivitelező egyedi igényeket is rugalmasan meghallgat.

A teherhordó falazat 30 cm-es Leier tégla falazat, 15 cm-es dryvit rendszerű hőszigeteléssel. A válaszfalak 10 cm-es kerámia falazóblokkból készültek, minden 2. sor között huzal merevítéssel. A tetőt Terrán cserép fedi.

Az utcafrontról épített kerítés fogad bennünket. Az ingatlanok előtt lévő terület részben viacolor-al burkolt ami a garázsokhoz vezet, valamint mellette zöld, füves terület is helyet kapott. Az ingatlan hátsó oldalán terasz került kialakításra és további zöld, füves terület, ahol bőven van hely akár medence , játszótér, vagy sütögető kialakítására, amiben a kivitelező örömmel segít.

Az környék jól megközelíthető, a közelben minden fontos létesítmény megtalálható.

Az ingatlanok átadására 2022. negyedik negyedévében kerülhet sor. Az építtető referencia munkái a településen megtekinthetőek. Ha felkeltette ez a luxus ingatlan az érdeklődését, a részletekért, a pontos műszaki tartalomért keressen bizalommal.

Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat! Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Extrák: garázs,tároló,terasz,kerthasználat,panoráma,alacsony fenntartási költség,amerikai konyha,autóbeálló,boltok a közelben,csendes környék,energetikai tanúsítvány,étkező,iskola a közelben,jó közlekedés,kábel TV,kaputelefon,klíma,központi elhelyezkedés,modern szigetelés,nappali,padlófűtés,parketta,pince,redőny,új nyílászárók,zöldterület

Közművek: villany,gáz,csatorna,internet,telefon

Sell — House
  • Square:150 m2
  • Plot area (m2):1200 ares
  • Number of bedrooms:5
  • Listing ID:5831
  • Sell price
  • 381 020
    €/m2 2 540
Listing was posted by

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up