Sell, house, Pest, Érd

Address
Hungary, Pest, 2030 Érd Ébenfa utca
Building
Year of construction2021 évTotal number of floors3
Technical data
State of the objectÚj építésűHeatingGázkazán
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms2Small rooms3
Description

Érden aszfaltozott Ébenfa utcában iker lakóház teljesen leszeparálható 1173 m2-es megosztható telken, a 2021.év energetikai előírásainak megfelelő 3 szintes 2 lakásos lakóház egyenként amerikai konyhás+4 szobás duplakomfortos családi ház garázzsal eladó! CSOK és Állami támogatás igénybe vehető!

A telken 2 lakásos pince+földszint+emeleti lakás épül, ahol mindkét lakás egy épülettömeget alkot, bejárat mindkettőnek utcáról történik, mivel a telek meredek, ezért a gépkocsitároló az épület előterében pinceszinten lett elhelyezve.. Az alaprajzi elrendezés mindkét épületnek azonos A gépkocsitároló a pinceszinten összekötve a földszinti szinttel. A földszinti lakrészhez lépcsőn keresztül a bejárat előteréből az előszobába jutunk, amelyből nyílik WC és lépcsőház. A lépcsőn keresztül a pincébe és az emeletre lehet közlekedni. Az előszobából nyílik a szülői hálószoba zuhanyzóval, valamint az amerikai konyhás nappali. A nappaliból nyílik az egy légterű konyha, valamint tároló és háztartási helyiség. Nappaliból teraszra lehet kijutni, a két lakás mellvédfallal van elválasztva az intimitás megtartása végett. Az emeleten 3 lakószoba, fürdőszoba és külön WC található.

Pince Garázs sim.beton 24,98 m² Földszint Előszoba kerámia 7,10 m² WC kerámia 2,39 m² Lépcső 6,72 m² Zuhanyzó kerámia 5,43 m² Szoba I. parketta 10,55 m² Konyha kerámia 6,00 m² Nappali-Étkező kerámia 27,00 m² Tároló kerámia 5,06 m² Háztartási kerámia 2,53 m² Összesen: 72,78 m² Terasz kerámia 23,10 m² Bejárati Terasz kerámia 1,70 m² Összesen: 24,80 m² Emelet Közlekedő parketta 6,90 m² Szoba II. parketta 11,39 m² Szoba III. parketta 11,96 m² Szoba IV. parketta 12,56 m² Fürdő kerámia 5,54 m² WC kerámia 2,97 m² Összesen: 51,32 m² Össz nettó hasznos alapterület: 149,08 m²

A ház Porotherm 30 cm hőszigetelő tégla felmenő falazattal épül, külső homlokzaton 20 cm-es dryvit hőszigeteléssel ellátva. Belső válaszfalak 10 cm vastagságú téglafalazat, födém vb. szerkezetű, emeleten fafödémes. A nyílászárók hőszigetelt műanyag típusszerkezetű nyílászárók, a belső lakótérben fanyílászárókkal.

Az ingatlan épített kerítéssel személyi és gépjármű bejárással, automatizált garázsajtóval felszerelve, 2 távirányítóval, riasztó előkészítéssel ellátva kerül átadásra.

Fűtés és meleg víz ellátás gáz üzemű, zárt égésterű kondenzációs kazánnal emeleti fürdőszobában elhelyezve és indirekt rendszerű, bojlerrel. A burkolatok megválaszthatók, a belső kialakítás a vevő igénye szerint változtatható.

Az ár a KULCSRA KÉSZ állapotra vonatkozik. Az épület tervezésénél figyelembevett megújuló energia forrás felhasználhatósága érdekében, a napsugárzás energiájának hasznosítására, akár napkollektorok elhelyezése is kivitelezhető a tetőn.

IDEI SZERZŐDÉS KÖTÉS MELLETT IS A 2021.JANUÁR 1-től ÉLETBELÉPŐ OTTHONTEREMTÉSI ÉS CSALÁD TÁMOGATÁSI KEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELÉVEL!

Várható átadás: 2023. I. negyedéve

Extrák: garázs,tároló,terasz,kerthasználat,panoráma,amerikai konyha,beépített tetőtér,csendes környék,energetikai tanúsítvány,modern szigetelés,nappali,padlófűtés,parketta,pince,új nyílászárók

Közművek: villany,gáz,csatorna,internet,telefon

Sell — House
  • Square:149 m2
  • Plot area (m2):585 ares
  • Number of bedrooms:{n} + {n} small
  • Listing ID:12358
  • Sell price
  • 342 918
    €/m2 2 301

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up
Tips
A pontosabb eladási ár meghatározásához használja az árstatisztika funkciót az adminisztrációs felületen.
I don't want any more tips