Sell, house, Pest, Szigetszentmiklós

Address
Hungary, Pest, 2310 Szigetszentmiklós
Building
Total number of floors1
Technical data
State of the objectFelújítottHeatingCirkó
GasVanElectricityVan
SewerageVan
General
Orientationdélkelet
Rooms
Number of bedrooms4
Description

ELADÓ Szigetszentmiklós óvárosi részén egy 335 m2., L alakú családi ház. Két lakás és egy üzlet van benne. A ház a századfordulón épült, masszív főfalai 60 cm vastagok. A belső tereket átalakították, a nyílászárók műanyagok, a villanyvezetékek cseréje után a ház külső szigetelést kapott. A padlástérben a jelenlegi tetőszerkezet meghagyásával még kb. 250 m2. terület beépíthető. A nagy telken további ingatlan építhető, ugyanis a hátsó telek külön helyrajzi számon szerepel. Az utcafronti lakás területe 100 m2., két szoba, étkezős konyha, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll. Minden helyiség klimatizált, fűtése cirko, a szobák mérete 40 illetve 20 m2., a nagyobbik szoba ketté választható. Az udvari lakás területe 60 m2., nappali, hálófülke, fürdőszoba, külön WC, tároló, előszoba helyiségekből áll. A fűtés hűtő - fűtő radiátorokkal működik. Ebben a részben konyha nincs, ez vagy a nappaliban megoldható vagy a nappaliból nyíló 6 m2. tároló 6 nm lehet a konyha. Az üzlethelyiség területe 120 m2., de bármilyen más hasznosításra is alkalmas, többek között lakásnak is átalakítható. Ha üzlethelyiség marad, állandó bevételt a tulajdonosnak. A ház alatt van egy 40 m2., száraz, tégla pince, a padlóját hidegburkolat fedi. Külön épületben van egy 53 m2. dupla garázs és egy fedett kocsibeálló. Az elektromos kaputól aszfalt út visz a garázsig. A telken fúrt kút található, az ingatlan tehermentes. A közelben busz - és HÉV megállók, üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, hivatalok vannak.

Extrák: garázs,tároló,kerthasználat,amerikai konyha,automata öntözőrendszer,beépíthető tetőtér,csendes környék,jó közlekedés,két bejárat,kettőnél több WC,klíma,modern szigetelés,pince,riasztó,új nyílászárók

Közművek: villany,gáz,csatorna,internet

Sell — House
  • Square:335 m2
  • Plot area (m2):2410 ares
  • Number of bedrooms:4
  • Listing ID:8021
  • Sell price
  • 292 115
    €/m2 872

Take a photo of the code below with your phone and view the ad on other devices also.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Looking for real estates?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

apply paid services

Similar listings
^ Go up