Eladó, ház, Pest, Szigetszentmiklós

Cím
Magyarország, Pest, 2310 Szigetszentmiklós
Épület
Szintek száma1
Műszaki adatok
Ingatlan belső állapotaFelújítottFűtésCirkó
GázVanVillanyVan
CsatornaVan
Általános adatok
Tájolásdélkelet
Helyiségek
Szobaszám4
Leírás

ELADÓ Szigetszentmiklós óvárosi részén egy 335 m2., L alakú családi ház. Két lakás és egy üzlet van benne. A ház a századfordulón épült, masszív főfalai 60 cm vastagok. A belső tereket átalakították, a nyílászárók műanyagok, a villanyvezetékek cseréje után a ház külső szigetelést kapott. A padlástérben a jelenlegi tetőszerkezet meghagyásával még kb. 250 m2. terület beépíthető. A nagy telken további ingatlan építhető, ugyanis a hátsó telek külön helyrajzi számon szerepel. Az utcafronti lakás területe 100 m2., két szoba, étkezős konyha, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll. Minden helyiség klimatizált, fűtése cirko, a szobák mérete 40 illetve 20 m2., a nagyobbik szoba ketté választható. Az udvari lakás területe 60 m2., nappali, hálófülke, fürdőszoba, külön WC, tároló, előszoba helyiségekből áll. A fűtés hűtő - fűtő radiátorokkal működik. Ebben a részben konyha nincs, ez vagy a nappaliban megoldható vagy a nappaliból nyíló 6 m2. tároló 6 nm lehet a konyha. Az üzlethelyiség területe 120 m2., de bármilyen más hasznosításra is alkalmas, többek között lakásnak is átalakítható. Ha üzlethelyiség marad, állandó bevételt a tulajdonosnak. A ház alatt van egy 40 m2., száraz, tégla pince, a padlóját hidegburkolat fedi. Külön épületben van egy 53 m2. dupla garázs és egy fedett kocsibeálló. Az elektromos kaputól aszfalt út visz a garázsig. A telken fúrt kút található, az ingatlan tehermentes. A közelben busz - és HÉV megállók, üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, hivatalok vannak.

Extrák: garázs,tároló,kerthasználat,amerikai konyha,automata öntözőrendszer,beépíthető tetőtér,csendes környék,jó közlekedés,két bejárat,kettőnél több WC,klíma,modern szigetelés,pince,riasztó,új nyílászárók

Közművek: villany,gáz,csatorna,internet

Eladó — Ház
  • Alapterület:335 m2
  • Telekterület:2410 m2
  • Szobaszám:4
  • Hirdetés #:8021
  • Eladási ár
  • 115 000 000 Ft
    343 284 Ft/m2

Fotózza le az alábbi kódot a telefonjával és más eszközön is láthatóvá válik a hirdetés.

Lakástakarék, babaváró hitel és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.
Ingatlant keres?

Regisztráljon keresőként, akár kiemelésekkel

Használd fizetős szolgáltatásainkat!

Hasonló Hirdetések
^ Fel