Irodáknak


IngatlanTender ajánlata irodák/közvetítők/vállalkozások részére

IngatlanTender hirdetési portál célja, hogy hirdetési felület kialakítása mellett, olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel segítse a hirdetőket, amellyel gyorsabb, hatékonyabb lehet az értékesítés és mindezt minél kisebb anyagi ráfordítással lehessen elérni.

Irodák/közvetítők/vállalkozások, mint üzleti partnerek regisztrációja előzetes jóváhagyáshoz kötött.

Irodák/közvetítők/vállalkozások az IngatlanTender hirdetési portálon ingyenesen adhatnak fel ingatlanhirdetést. Ezen hirdető partnerek, korlátlan számú, különböző hirdetést adhatnak fel. Egy ingatlan, különböző paraméterekkel való meghirdetése nem megengedett. Az értékesíteni kívánt ingatlanok hirdetései mellett, a partnerek egy időben, korlátlan számú hirdetést adhatnak fel, kereső státuszban.

Az IngatlanTender hirdetési portál egyedülálló módon, lehetőséget biztosít arra, hogy üzleti partnerek, ingatlant kereső pozícióban (is) hirdetést adjanak fel. Ezzel a lehetőséggel nem csak az eladó/kiadó ingatlanokat lehet folyamatosan figyelni, de az értékesítő hirdetők akár direkt módon kereshetnek a keresők között és ezzel közvetlenül ajánlhatják az értékesíteni kívánt ingatlant. Ezzel a lehetőséggel, a passzív hirdetési eljárás mellett, aktívan is ajánlhatóak az ingatlanok.

A hirdetésekhez irodák/közvetítők/vállalkozások összesen ingyenesen 25 db képet tölthet fel, amelyben kérjük, az 1 024 x 768 képméret alkalmazását, amely mérete maximum 2 Mb.

A regisztráció és hirdetés feladás ingyenes és a hirdetés hatékonyságának növelése érdekében, az üzleti partnerek kiemelési és figyelemfelkeltő, illetve extra lehetőségeket használhatnak. Ezen lehetőségek ára kreditekben került meghatározásra. Kreditek szabadon vásárolhatóak és ebben mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

Kredit vásárlás mennyiségi kedvezmény az alábbiakban látható.

500; 1 000; 2 500 kredit

1 kredit

1 Ft + ÁFA

5 000; 7 500; 10 000 kredit

1 kredit

0,95 Ft + ÁFA

15 000; 20 000; 25 000 kredit

1 kredit

0,9 Ft + ÁFA

30 000; 40 000; 50 000 kredit

1 kredit

0,85 Ft + ÁFA

60 000; 75 000; 90 000; kredit

1 kredit

0,8 Ft + ÁFA

100 000 kredittől

1 kredit

0,75 Ft + ÁFA

100 000 kredit felett vásárlás esetén, egyedi megállapodás lehetőségét Szolgáltató fenntartja.

A kiemelési, figyelemfelkeltő és extra lehetőségek ingatlant hirdetőként és keresőként egyaránt használhatóak.

Kiemelési és figyelemfelkeltő lehetőségek, továbbá extra szolgáltatások

Felirat

 

20 kredit/felirat/30 nap

Keret

 

50 kredit/hirdetés/30 nap

Célzott hirdetésfigyelő

 

50 kredit/alkalom

Azonnali hirdetésfigyelő

 

300 kredit/15 nap/5 db figyelő

500 kredit/30 nap/5 db figyelő

Licit

 

Nincs állandó díja

Kereslet-kínálat párosítás

 

50 kredit/1 nap

300 kredit/30 nap

Összehasonlítás

4 db ingatlan/ maximum 8 paraméter ingyenes

100 kredit/25 db ingatlan/összes paraméter/24 óra

1 000 kredit/25 db ingatlan/összes paraméter/30 nap

Árazás-kereslet statisztika

 

100 kredit/megjelenítés/telefonszám felfedés/árazás statisztika/24 óra

1 000 kredit/megjelenítés/telefonszám felfedés/árazás statisztika/30 nap

 

Miért is jók ezek az extra lehetőségek?

A felirattal, mint figyelemfelkeltő lehetőséggel hangsúlyozottan közölhetünk információkat a hirdetések látógatóinak, például, ha egy eladás minél gyorsabb átfutást igényel, a sürgős felirat hasznos jelzés a látogatóknak.

A keret egy felhívó jelzést ad, amely a találati lista böngészésekor látható. Mivel eltérő szín és kitűnővé teszi a listában látható hirdetést, könnyebben észrevehető.

A célzott hirdetésfigyelővel azon ingatlant kereső és ingatlant kínáló hirdetők szólíthatók meg, akik egy adott hirdetés paramétereit, hirdetésfigyelő szolgáltatásban beállították. A rendszer, egy hirdetés megjelenésekor üzenet küld, ha beállították az adott paramétereket, viszont a későbbiekben már nem ismétlődik az üzenet. A célzott hirdetésfigyelő ezen korábbi értesítések ismétlése és ennek időpontja, gyakorisága szabadon meghatározható. Érdemes ismételt értesítés kiküldése például árváltoztatás esetén.

Az azonnali hirdetésfigyelő funkció lehetővé teszi, hogy beállítása esetén, amennyiben a paramétereknek megfelelő ingatlan kerül a rendszerbe, néhány percen belül értesítést kapjon a figyelőt beállító. Ezzel rendkívül gyorsan lehetséges reagálni egy új lehetőségre. Az azonnali hirdetésfigyelő szolgáltatásban maximum 5 db figyelő kérése menthető el jelenleg.

A licit, egy hirdetés, azonos paraméterű más hirdetések közötti előresorolást tesz lehetővé. Sokszor egy ingatlantípusból nagyon sok található a rendszerben, a látogatók pedig lehet, nem néznek meg több oldalnyi hirdetési listát. E miatt, a korábban feladott hirdetésünk hátrasorolódhat és így elkerüli a látogatók figyelmét. A licittel ez a probléma orvosolható.

Az összehasonlítás könnyen átláthatóvá teszi, az esetlegesen kiválasztandó ingatlanokat, hogy így még átláthatóbbak legyenek a paraméterek és azok egymáshoz képesti mivolta. Az ingyenes összehasonlításban 4 db ingatlan és azok maximum 8 paramétere látható (például garázs esetén elképzelhető csak 3 paraméter látható), amennyiben a hirdetést feladó megadta azokat. Érdemes használni a teljes paraméter nézetet, mert sokkal több adatot tudunk összehasonlítani, áttekinthetően, egyszerűen.

A kereslet-kínálat párosítás extra funkció manuálisan végrehajtható esemény, ahol a hirdetett ingatlan vagy kereső személy szempontjai alapján, bármikor megvizsgálható, listázható, hogy a rendszerben található-e minimális eltéréssel, a szempontok alapján megfelelő ingatlan vagy kereső partner.

Az árazás-kereslet statisztika segíti a hirdetőket abban, hogy tervezhetőbb legyen egy hirdetési folyamat. A funkció segítségével könnyebb kísérletezni és előre meghatározni árakat, azok kitartási idejét, figyelembe véve a hirdető lehetőségeit, például az értékesítésre szánt idő tekintetében. Ez a funkció segít abban, hogy sejthető legyen, mikor milyen számban várható jelentkezés a hirdetésre, adott piaci körülmények között.

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll, amely elérhető e-mail-ben az info@ingatlantender.hu címen vagy telefonon a 06-70-382-7327 telefonszámon, munkaidőben, 8-17 óra között.

^ Fel