Keresőknek


IngatlanTender ajánlata keresők részére

IngatlanTender hirdetési portál célja, a hirdetési felület kialakítása mellett, olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel segítse a hirdetőket, amellyel gyorsabb, hatékonyabb lehet az értékesítés és mindezt minél kisebb anyagi ráfordítással lehessen elérni.

Az IngatlanTender hirdetési portál egyedül álló módon, lehetőséget biztosít ingatlant kereső magánszemélyek és irodák, közvetítő szereplők hirdetésfeladására, kereső minőségben.

Irodák és közvetítő szereplők korlátlan mennyiségben adhatnak fel hirdetést, amelyen belül az eladó ingatlanok és keresőként feladott hirdetések aránya tetszőleges lehet.

Magánszemélyek összesen 2 db különböző hirdetést adhatnak fel, amely lehet eladó, kereső vagy vegyesen eladó és kereső hirdetés.

Keresőként feladott hirdetésben, nem megengedett az eladó vagy lehetséges eladó ingatlan hirdetése.

Ezzel a lehetőséggel nem csak az eladó/kiadó ingatlanok kereshetőek az IngatlanTender hirdetési portálon, hanem az értékesítő hirdetők akár direkt módon kereshetnek a keresők között és ezzel közvetlenül ajánlhatják az ingatlant.

Extra funkcióként, a feladott eladó/kiadó ingatlan hirdetése és feladott keresők hirdetései párosíthatóak.

A regisztráció és hirdetés feladás keresőként is ingyenes és a hirdetés hatékonyságának növelése érdekében hirdetők az említett párosítási funkción túl, egyéb kiemelési és figyelemfelkeltő, illetve extra lehetőségeket használhatnak. Ezen lehetőségek ára kreditekben került meghatározásra. Kreditek szabadon vásárolhatóak és ebben mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

500; 1 000; 2 500 kredit

1 kredit

1 Ft + ÁFA

5 000; 7 500; 10 000 kredit

1 kredit

0,95 Ft + ÁFA

15 000; 20 000; 25 000 kredit

1 kredit

0,9 Ft + ÁFA

30 000; 40 000; 50 000 kredit

1 kredit

0,85 Ft + ÁFA

60 000; 75 000; 90 000 kredit

1 kredit

0,8 Ft + ÁFA

100 000 kredit-től

1 kredit

0,75 Ft + ÁFA

Kredit vásárlás mennyiségi kedvezmény az alábbiakban látható.

100 000 kredit felett vásárlás esetén, egyedi megállapodás lehetőségét Szolgáltató fenntartja.

Kiemelési és figyelemfelkeltő lehetőségek, továbbá extra szolgáltatások

Felirat

 

20 kredit/felirat/30 nap

Keret

 

50 kredit/hirdetés/30 nap

Célzott hirdetésfigyelő

 

50 kredit/alkalom

Azonnali hirdetésfigyelő

 

300 kredit/15 nap/5 db figyelő

500 kredit/30 nap/5 db figyelő

Licit

 

Nincs állandó díja

Kereslet-kínálat párosítás

 

50 kredit/1 nap

300 kredit/30 nap

Összehasonlítás

4 db ingatlan/ maximum 8 paraméter ingyenes

100 kredit/25 db ingatlan/összes paraméter/24 óra

1 000 kredit/25 db ingatlan/összes paraméter/30 nap

Árazás-kereslet statisztika

 

100 kredit/megjelenítés/telefonszám felfedés/árazás statisztika/24 óra

1 000 kredit/megjelenítés/telefonszám felfedés/árazás statisztika/30 nap

Miért is jók ezek az extra lehetőségek?

A felirattal, mint figyelemfelkeltő lehetőséggel hangsúlyozottan közölhetünk információkat a hirdetések látógatóinak. Amennyiben például, egy eladás minél gyorsabb átfutást igényel, a sürgős felirat hasznos jelzés a látogatóknak.

A keret egy felhívó jelzést ad, amely a találati lista böngészésekor látható. Mivel eltérő szín és kitűnővé teszi a listában látható hirdetést, könnyebben észrevehető.

A célzott hirdetésfigyelővel azon ingatlant kereső és ingatlant kínáló hirdetők szólíthatók meg, akik egy adott hirdetés paramétereit, hirdetésfigyelő szolgáltatásban beállították. A rendszer, egy hirdetés megjelenésekor üzenet küld, ha beállították az adott paramétereket, viszont a későbbiekben már nem ismétlődik az üzenet. A célzott hirdetésfigyelő ezen korábbi értesítések ismétlése és ennek időpontja, gyakorisága szabadon meghatározható. Érdemes ismételt értesítés kiküldése például árváltoztatás vagy más paraméter változása esetén.

Az azonnali hirdetésfigyelő funkció lehetővé teszi, hogy beállítása esetén, amennyiben a paramétereknek megfelelő ingatlan kerül a rendszerbe, néhány percen belül értesítést kapjon a figyelőt beállító. Ezzel rendkívül gyorsan lehetséges reagálni egy új lehetőségre. Az azonnali hirdetésfigyelő szolgáltatásban maximum 5 db figyelő kérése menthető el jelenleg.

A licit, egy hirdetés, azonos paraméterű más hirdetések közötti előresorolást tesz lehetővé. Sokszor egy ingatlantípusból vagy keresési kategóriából nagyon sok található a rendszerben, a látogatók pedig lehet, nem néznek meg több oldalnyi hirdetési listát. E miatt, a korábban feladott hirdetésünk hátrasorolódhat és így elkerüli a látogatók figyelmét. A licittel ez a probléma orvosolható.

Az összehasonlítás könnyen átláthatóvá teszi, az esetlegesen kiválasztandó ingatlanokat vagy keresőket, hogy így még átláthatóbbak legyenek a paraméterek és azok egymáshoz képesti mivolta. Az ingyenes összehasonlításban 4 db ingatlan és azok maximum 8 paramétere látható (például garázs esetén elképzelhető csak 3 paraméter látható), amennyiben a hirdetést feladó megadta azokat. Érdemes használni a teljes paraméter nézetet, mert sokkal több adatot tudunk összehasonlítani, áttekinthetően, egyszerűen.

Az árazás-kereslet statisztika segíti a hirdetőket abban, hogy tervezhetőbb legyen egy hirdetési folyamat. A funkció segítségével könnyebb kísérletezni és előre meghatározni árakat, azok kitartási idejét, figyelembe véve a hirdető lehetőségeit, például az értékesítésre szánt idő tekintetében. Ez a funkció segít abban, hogy sejthető legyen, mikor milyen számban várható jelentkezés a hirdetésre, adott piaci körülmények között.

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll, amely elérhető e-mail-ben az info@ingatlantender.hu címen vagy telefonon a 06-70-382-7327 telefonszámon, munkaidőben, 8-17 óra között.

^ Fel