Magánszemélyeknek


IngatlanTender ajánlata magánszemélyek részére

IngatlanTender hirdetési portál célja, hogy hirdetési felület kialakítása mellett, olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel segítse a hirdetőket, amellyel gyorsabb, hatékonyabb lehet az értékesítés és mindezt minél kisebb anyagi ráfordítással lehessen elérni.

Magánszemélyek az IngatlanTender hirdetési portálon ingyenesen adhatnak fel ingatlanhirdetést. Egy hirdető, azonos időben, legfeljebb 2 db különböző hirdetést adhat fel, ha ingatlant kíván értékesíteni. Egy ingatlan, különböző paraméterekkel való meghirdetése nem megengedett. Az értékesíteni kívánt ingatlan hirdetés mellett, magánszemély hirdető, egy időben, 1 db hirdetést adhat fel, mint kereső.

Az IngatlanTender hirdetési portál egyedülálló módon, lehetőséget biztosít arra, hogy magánszemély hirdető, ingatlant kereső pozícióban (is) hirdetést adjon fel. Ezzel a lehetőséggel nem csak az eladó/kiadó ingatlanokat lehet folyamatosan figyelni, de az értékesítő hirdetők akár direkt módon kereshetnek a keresők között és ezzel közvetlenül ajánlhatják az ingatlant.

Összesen tehát magánszemély hirdető 2 db hirdetést adhat fel az IngatlanTender hirdetési portálon, amely lehet 2 db különböző eladó ingatlan, lehet 2 db különböző kereső hirdetés vagy 1 eladó és egy kereső hirdetés.

A hirdetésekhez magánszemély hirdető összesen ingyenesen 15 db képet tölthet fel, amelyben kérjük, az 1 024 x 768 beállítás alkalmazását, amely mérete maximum 2 Mb.

A regisztráció és hirdetés feladás ingyenes és a hirdetés hatékonyságának növelése érdekében a hirdetők kiemelési és figyelemfelkeltő, illetve extra lehetőségeket használhatnak. Ezen lehetőségek ára kreditekben került meghatározásra. Kreditek szabadon vásárolhatóak és ebben mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

500; 1 000; 2 500 kredit

1 kredit

1 Ft + ÁFA

5 000; 7 500; 10 000 kredit

1 kredit

0,95 Ft + ÁFA

15 000; 20 000; 25 000 kredit

1 kredit

0,9 Ft + ÁFA

30 000; 40 000; 50 000 kredit

1 kredit

0,85 Ft + ÁFA

60 000; 75 000; 90 000; kredit

1 kredit

0,8 Ft + ÁFA

100 000 kredit től

1 kredit

0,75 Ft + ÁFA

Kredit vásárlás mennyiségi kedvezmény az alábbiakban látható.

100 000 kredit felett vásárlás esetén, egyedi megállapodás lehetőségét Szolgáltató fenntartja.

A kiemelési, figyelemfelkeltő és extra lehetőségek ingatlant hirdetőként és keresőként egyaránt használhatóak.

 

 

Kiemelési és figyelemfelkeltő lehetőségek, továbbá extra szolgáltatások

Felirat

 

20 kredit/felirat/30 nap

Keret

 

50 kredit/hirdetés/30 nap

Célzott hirdetésfigyelő

 

50 kredit/alkalom

Azonnali hirdetésfigyelő

 

300 kredit/15 nap/5 db figyelő

500 kredit/30 nap/5 db figyelő

Licit

 

Nincs állandó díja

Kereslet-kínálat párosítás

 

50 kredit/1 nap

300 kredit/30 nap

Összehasonlítás

4 db ingatlan/ maximum 8 paraméter ingyenes

100 kredit/25 db ingatlan/összes paraméter/24 óra

1 000 kredit/25 db ingatlan/összes paraméter/30 nap

Árazás-kereslet statisztika

 

100 kredit/megjelenítés/telefonszám felfedés/árazás statisztika/24 óra

1 000 kredit/megjelenítés/telefonszám felfedés/árazás statisztika/30 nap

 

Miért is jók ezek az extra lehetőségek?

A felirattal, mint figyelemfelkeltő lehetőséggel hangsúlyozottan közölhetünk információkat a hirdetések látógatóinak, például, ha egy eladás minél gyorsabb átfutást igényel, a sürgős felirat hasznos jelzés a látogatóknak.

A keret egy felhívó jelzést ad, amely a találati lista böngészésekor látható. Mivel eltérő szín és kitűnővé teszi a listában látható hirdetést, könnyebben észrevehető.

A célzott hirdetésfigyelővel azon ingatlant kereső és ingatlant kínáló hirdetők szólíthatók meg, akik egy adott hirdetés paramétereit, hirdetésfigyelő szolgáltatásban beállították. A rendszer, egy hirdetés megjelenésekor üzenet küld, ha beállították az adott paramétereket, viszont a későbbiekben már nem ismétlődik az üzenet. A célzott hirdetésfigyelő ezen korábbi értesítések ismétlése és ennek időpontja, gyakorisága szabadon meghatározható. Érdemes ismételt értesítés kiküldése például árváltoztatás esetén.

Az azonnali hirdetésfigyelő funkció lehetővé teszi, hogy beállítása esetén, amennyiben a paramétereknek megfelelő ingatlan kerül a rendszerbe, néhány percen belül értesítést kapjon a figyelőt beállító. Ezzel rendkívül gyorsan lehetséges reagálni egy új lehetőségre. Az azonnali hirdetésfigyelő szolgáltatásban maximum 5 db figyelő kérése menthető el jelenleg.

A licit, egy hirdetés, azonos paraméterű más hirdetések közötti előresorolást tesz lehetővé. Sokszor egy ingatlantípusból nagyon sok található a rendszerben, a látogatók pedig lehet, nem néznek meg több oldalnyi hirdetési listát. E miatt, a korábban feladott hirdetésünk hátrasorolódhat és így elkerüli a látogatók figyelmét. A licittel ez a probléma orvosolható.

Az összehasonlítás könnyen átláthatóvá teszi, az esetlegesen kiválasztandó ingatlanokat, hogy így még átláthatóbbak legyenek a paraméterek és azok egymáshoz képesti mivolta. Az ingyenes összehasonlításban 4 db ingatlan és azok maximum 8 paramétere látható (például garázs esetén elképzelhető csak 3 paraméter látható), amennyiben a hirdetést feladó megadta azokat. Érdemes használni a teljes paraméter nézetet, mert sokkal több adatot tudunk összehasonlítani, áttekinthetően, egyszerűen.

A kereslet-kínálat párosítás extra funkció manuálisan végrehajtható esemény, ahol a hirdetett ingatlan vagy kereső személy szempontjai alapján, bármikor megvizsgálható, listázható, hogy a rendszerben található-e minimális eltéréssel, a szempontok alapján megfelelő ingatlan vagy kereső partner.

Az árazás-kereslet statisztika segíti a hirdetőket abban, hogy tervezhetőbb legyen egy hirdetési folyamat. A funkció segítségével könnyebb kísérletezni és előre meghatározni árakat, azok kitartási idejét, figyelembe véve a hirdető lehetőségeit, például az értékesítésre szánt idő tekintetében. Ez a funkció segít abban, hogy sejthető legyen, mikor milyen számban várható jelentkezés a hirdetésre, adott piaci körülmények között.

További kérdésekkel, információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll, amely elérhető e-mail-ben az info@ingatlantender.hu címen vagy telefonon a 06-70-382-7327 telefonszámon, munkaidőben, 8-17 óra között.

^ Fel